2777
2789
عنوان

شما باشین اعتراض میکنید یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 31 پست
خودش میدونه ،این مسائل رو به مرد ها لازم نیست یادآوری بکنی،بخواد خودش با کله میاد

خب پس خق اعتراضم نباید داشته باشه اگه من نباشم این از ایناست اکه بهش بگم ن نمیام یا نیا یا جایی باشم قهر میکنه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من آقا هستم کلا کات کن . معنی بلاک کردن برام هضم نمیشه . مردی که یا زنی که بلاک میکنه نمیشه به عنوان ...

دقیفااا خیلی راحت میتونست حرف بزنه بگه سرم شلوغ بوده یگه جبران میکنم ن ک بلاک 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقشم دو سه ساله دوست بودیم پیگه از شناخت گذشته ولی خب واقعا سخت میگذره بهم با این رفتاراش

برو پیش یه مشاور حسابی

با چندتا ادم عاقل مشورت کن

سرسری نگذر از این رفتارا

اجازه نده یه رابطه سه ساله، بقیه عمرت رو ببره زیر سوال.

۴سال ازدواج کردم, یکبارم اتفاق نیفتاده همو بلاک کنیم

از رابطه چی میخوای؟ تکامل و ارامش؟ یا تحمل جنگ اعصاب فقط به خاطر عادت سه ساله؟

من جای خواهرت گفتنیا رو گفتم، امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری، و ارزش قاعل باشی واسه خودت

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
سلام عزیزماز دست این رفتارا یا فرار کن کلا تمومش کن یا مشاوره برو🤦🏻‍♀️از همین الان این رفتارا تا ک ...

سلام عزیزم خوبی؟🫠چطوری چ خبر اوضاع خوبه من اون دفعه داشتیم حرف میزدیم دست زدم رو حذف پیاما همه چی پاک شد🥲

امروز خیلی جدی ب جدایی دارم فکر میکنم واقعا دیگه نمیکشم درسته این چند وقت خیلی اذیتش کردم اما بازم حقم بلاک نیسن بجای گفتن اینکه بگه درسن میگی

میدونم برام سخته بدون اون ولی مجبورم مشاور نمیاد اصلااا 

خودمم برم نتیجه نداره تا وقتی اون نیاد ب اشتباهاش پی نبره

برو پیش یه مشاور حسابیبا چندتا ادم عاقل مشورت کنسرسری نگذر از این رفتارااجازه نده یه رابطه سه ساله، ...

ممنونم بله کاملا درستع 

زنگ خطر بدجور به صدا در آمده سعی کن معنی آژیر رو بفهمی . پسرها تا با کس دیگری دوست نشده باشن دست به همچون کاری نمیزنن . این جنبه رو مد نظر داشته باش . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

زنگ خطر بدجور به صدا در آمده سعی کن معنی آژیر رو بفهمی . پسرها تا با کس دیگری دوست نشده باشن دست به ...

اتفاقا بهش گفتم گفنم نکنه پای کسی در میونه ک حتی یک هفته ب رو نمیاری نیومدم ببینمت چ بدونم از همه کس هیچی بعید نیست 

سلام عزیزم خوبی؟🫠چطوری چ خبر اوضاع خوبه من اون دفعه داشتیم حرف میزدیم دست زدم رو حذف پیاما همه چی پ ...

قربونت بشم خودت خوبی

راستش نمیتونم رفتاراش درک کنم برای من رفتاراش منطقی نیست اونم توی مرحله نامزدی بیشتر شبیه کسی که مثلا باهاش دوستی ولی موندگار نیست هی میاد و میره رفتار میکنه انگار تو همش باید تلاش کنی برای نگه داشتنش

الان فعلا چیزی بینتون به وجود نیومده تلاشی نمیکنه و یا حداقل یه قدم کوچیک نمیاد برید مشاوره بعد عقد یعنی بهتر رفتار میکنه؟کاش خودت با یه مشاور صحبت کنی تکلیفت روشن کنی که اصلا ادامه دادن کار درستیه یا اشتباه

قربونت بشم خودت خوبیراستش نمیتونم رفتاراش درک کنم برای من رفتاراش منطقی نیست اونم توی مرحله نامزدی ب ...

دقیقااا همینطوره بجا اینکه دلگرمم کنه داره با رفتاراش سردم میکنه بدتر. 

ن امروز حرف بزنیم بهش میگم ادامه رابطه ب ضرر جفتمونه واقعا دیگه نمیکشم خیلی خیلی داره از اینکه دوسش دارم سواستفاذه میکنت

دقیقااا همینطوره بجا اینکه دلگرمم کنه داره با رفتاراش سردم میکنه بدتر. ن امروز حرف بزنیم بهش میگم اد ...

با خودت فکر کن تصمیمت بگیر که جدی باهاش صحبت کنی نه اینکه فقط حرفی زده باشی و اونم چند تا دلیل الکی بیاره و باز هیچی تغییر نکنه و دوباره بعد چند وقت همونجور رفتار کنه چون اینجوری با خودش میگه این هیچ وقت نمیره فقط یه حرفی میزنه که خودشم دلش نمیخواد