2777
2789
عنوان

هیچی تو خونه ندارم

682 بازدید | 19 پست

دوستم میخواد بیاد هرچی گفتم بیرون قرار بذاریم مهمون من گفت نه .داره میمیره از فضولی که خونه رو ببینه آخه بگو در دیوار خونه رو میحوای ببینی منم ناهار قرمه سبزی گذاشتم میوه هم سیب و موز کیوی دارم ولی نوشابه و ماست ندارم.  شربت  ندارم. بیاد فقط میخوام چایی بدم قندم ندارم کاکائو دارم بعدم میوه و ناهار.  برنجمم سفید . زعفرون ندارم . بنظرتون خیبی بده؟ 

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین خوبه عالی هم هست برای مهمان یهویی

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

شربت لیمو درست کن با آبلیمو بذار تگری بشه 

میوه ها‌تم خوبه 

سالاد شیرازی هم درست کن اگه داری 

چون غذا رو بدون دورچین بیاری جالب نیست 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.لطفاً اگه داستان زندگی‌مو کامل نمی‌دونید، با قضاوت یا نگاه سنگین، زخم تازه نزنید.گاهی یه مادر، بچه‌هاش رو داره… اما هنوز دلش واسه مادری کردن تنگه:)

جریال اون دخترس ک کمدش پره میپرسه لباس چی بپوشم هیچی ندارم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

همون برنج و قورمه بده بخوره 

از اسنپ مارکت یمشت خوراکی بخر اگه میتونی ،نیم ساعتها میاره دم خونه 

چایی رو که داری قند رو بگیر از همسایه ای چیزی بعدش پس بده ، خرما ، نبات یا تنقلات هرچی داری توی خونه بیار یا تخمه آفتابگردون بگیر 

یعنی امکان اینکه بری سوپری رو نداری؟

دارم ولی چون لج کرد هرچی خواستم بپیچونمش خونه نیاد حالیش نشد منم دلم نمیکشه براش خرید کنم

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم