2777
2789

میگم کاش هزینه های ختم مثل غذا و پک رو فرهنگ‌یازی میشد ب ای ازادکردن زندانی مردم میدادن کافیه یک دعای از ته دل پشت سرتون بکنن مثلا بگن الهی بلا ازتون دور بشه یا هردفایی که از دلشون اومد پشت سرتون انجام بدن هم به اموات میرسه هم خانوادش چون عجیب قلبشون خوشحال میکنه همونجا ممکنه سرشونو بگیرن بالا با اون شوق و خوشحالی حالا یه دعایی بکنن مهم نیست چه دعایی هرچی باشه میتونه زندگی اون خانواده رو کن فیکون کنه اصلا هم کسی نباید بگه برامون دعا کنید چون باعث میشه اجبار در دعا پیش بیاد و اون حالت دلی و قلبیشو ازدست بده فقط باید از نظر من اون شادی رو به قلب اونها داد حتی اگر دعایی نکنن اون شادی عمیق قلبی.  اشک شوقشون میتونه همه منفیهای زندگی اون خانواده رو بشوره و ببره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه حالا واجبه حتما اثرشا ببینه کسی کسی که برای خدا کار می‌کنه منتظر نمیشینه تا جواب ببینه

اصلا بحث من این نبود عزیز دل اون که جای خود اصلا غیر این نباید باشه