2777
2789

من چند تافیبروم بزرگ دارم تو شهر خودمون دکتر خوبی هست که عمل کنه ولی خیلی تعریف آصف جاه رو شنیدم ترغیب شدم برم پیشش ولی حق دستش زمستون ۴۰ تومن بوده الان حتما بیشتر. واقعا ارزش داره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اسمشو زیاد شنیدم میگن خوبه

مشکلت اندومتریوز نیست که؟؟

چون من برای اندومتریوز ک جراحیش خیلی وحشتناکه اسمشو زیاد شنیدم

ن رقم بالایی نمیگیره

هزینه ها برای عملای دیگ نجومیه!!

یسری دکترا تقاضا دلار و سکه میکنن انقدر بالاست زیر میزیشون

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

در مورد دکتر آصف جاه نمیدونم، ولی دیگه دوره خارج کردن فیبروم و رحم سر اومده. حتماً به روشهای جدیدتر فکر کن.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
من اسمشو زیاد شنیدم میگن خوبهمشکلت اندومتریوز نیست که؟؟چون من برای اندومتریوز ک جراحیش خیلی وحشتناکه ...

تا تیرماه مشکل اندومتریوز نداشتم الان دیگه نمیدونم.

بعضی دکترا اصلا این پولو نمیگیرن مثل دکتر جواهری یزد که اونم دکتر خیلی خوبیه. آخه من باید بعدش ivf کنم اونم خیلی هزینه داره.

شوهرم که با تعجب میگه ۳۰ ۴۰ تومن مگه زیاده! ولی میگم اگه آصف الکی اسم در کرده برم دکتر شهر خودمون یا جواهری یزد

در مورد دکتر آصف جاه نمیدونم، ولی دیگه دوره خارج کردن فیبروم و رحم سر اومده. حتماً به روشهای جدیدتر ...

یه روشی که جدیده اسمشو یادم نیست جریان خون به فیبروم رو قطع میکنن اصلا خوب نیست چون جریان خون به رحم کم میشه من هنوز بچه ندارم. اگه روش دیگه ای باشه دکتر باید بگه من الان دنبال دکتر خوب میگردم

اسم اون روش امبولیزاسیونه، خیلی هم روش خوبیه ولی

اگه بچه نداری و میخوای بچه‌دار شی، تنها روش برداشتن کامل خود فیبرومهاست. پیش بهترین دکتر برو.

ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون می‌آورد باد...
تا تیرماه مشکل اندومتریوز نداشتم الان دیگه نمیدونم.بعضی دکترا اصلا این پولو نمیگیرن مثل دکتر جواهری ...

ن بعید میدونم کارش بد باشه

چون من توی گروه اندومتریوز زیاد دیدم تحت نظرش هستن و اسمش رو خیلییی شنیدم

منتها شنیدمم بد اخلاقه و سن بالا و....

هیچی مهمتر از سلامتیت نیست

هیچییییی مهمتر نیست

پول برمیگرده

۴۰ چیزی نیست

کسایی ک عمل اندومتریوز میکنن نقدا ۲۵۰ میلیون دادن !!

رقما اینطوریه میخوام بگم

باز تحقیق کن

رضایت عملاش اگر زیاده پیشش عمل کن بره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥