دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 عنوان باخدا بودن آرامش محضه 502 بازدید | 58 پست ازوقتی باتمام وجود خدارو پیداکردم وحس میکنم زندگیم عوض شده قبلنام خداروقبول داشتم نمازمیخوندم روزه میگرفتم ولی الان باهاش رفیق شده نماز باتوجه میخونم وای نگم براتون نمازشب خوندن قشنگترین حس دنیاست آرامشی ب آدم میده که خدامیدونه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 1404/01/21 | 04:27 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 این تاپیک نزدم بگین خوشبحالت یا التماس دعا نه فقط زدم شایدیکی عین من خداروپیدا کنه ازاین دنیا فارغ بشه باخداباشی دیگه دنیا برات ارزشی نداره هرچی میخواد بشه بشه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 خدایاشکرت بابت خودتشکرت بابت سلامتی شکرت بابت آرامششکرت بابت همه چیز خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
zzzzzzzzzzzz12345 عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 603 این تاپیک نزدم بگین خوشبحالت یا التماس دعا نه فقط زدم شایدیکی عین من خداروپیدا کنه ازاین دنیا فارغ ب ... واقعا همینه خدایا دوستت دارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 من قبلنا ازغم وغصه شب خواب نداشتم شوهرم بدترین شوهردنیابود همیشه افسرده بودم ازوقتی باخدا رفیق شدم دیگه افسرده وعصبی نیستم همسرم بهترین شده شبا راحت سربربالین میزارم خدایاباتمام وجودشکرت خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
ostevaram عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1668 جدی ! نماز شب نخوندم تا حالا مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که میخواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.
ostevaram عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1668 من قبلنا ازغم وغصه شب خواب نداشتم شوهرم بدترین شوهردنیابود همیشه افسرده بودم ازوقتی باخدا رفیق شدم د ... یعنی شوهرت اخلاقش عوض شده؟یا نه خوبی هاشو نمیدیدی مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که میخواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.
تینا۱۳۸۲ عضویت: 1397/07/16 تعداد پست: 1946 اگه خدایی نکرده یه اتفاق بد برات بیفته مثلا عزیزی از دس بدی یا یه بیماری بد بگیری فکر میکنی بازم بتونی همینقدر عاشق بمونی و نمازات بهت بچسبه ؟ بهش فکر کردی؟
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 جدی ! نماز شب نخوندم تا حالا حتما امتحانش کن خیلی باکیفیت بخونی تمام چیزای گفتن انجام بدی نیم ساعت بیشترطول نمیکشه چون همه خوابن تومیمونی وخدا وی سکوت خیلی حال میده سعی کن نیم ساعت قبل اذان صبح بخونی بعدشم نماز صبح بخون خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 اگه خدایی نکرده یه اتفاق بد برات بیفته مثلا عزیزی از دس بدی یا یه بیماری بد بگیری فکر میکنی بازم بتو ... اره فکر کردم زیاد وازخدا خواستم با این چیزا امتحانم نکنه هرچند امتحانم قبلا کرده بابیماری بابام وبعدم فوت شد خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
ostevaram عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 1668 حتما امتحانش کن خیلی باکیفیت بخونی تمام چیزای گفتن انجام بدی نیم ساعت بیشترطول نمیکشه چون همه خوابن ... ان شاالله مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که میخواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5109 یعنی شوهرت اخلاقش عوض شده؟یا نه خوبی هاشو نمیدیدی کلا قدرت خداست شوهرم خوب شده ومن بهتر دوتامون عوض شدیم من کوتاه اومدم اونم دید من عوض شدم عوض شده خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
هرچیقلبتمیگهعملکن عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 2329 من قبلنا ازغم وغصه شب خواب نداشتم شوهرم بدترین شوهردنیابود همیشه افسرده بودم ازوقتی باخدا رفیق شدم د ... متوجه نشدم ، یعنی اخلاقت عوض شد همسرتم تغییر کرد؟
هرچیقلبتمیگهعملکن عضویت: 1403/01/18 تعداد پست: 2329 کلا قدرت خداست شوهرم خوب شده ومن بهتر دوتامون عوض شدیم من کوتاه اومدم اونم دید من عوض شدم عوض شده عزیزم 🥲، میشه بیای بغلم؟ دلم خواست بغلت کنم🫂🥲💝💖🫂🫂🫂🫂🥲🥲🥲🥲🥲
نا_زنین عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 8953 اره فکر کردم زیاد وازخدا خواستم با این چیزا امتحانم نکنه هرچند امتحانم قبلا کرده بابیماری بابام وبعد ... چطوری اینقد ب خدا نزدیک شدی