2777
2789
عنوان

بیمه یا طلا 💛

138 بازدید | 16 پست

نمیدونم عاقلانس یا نه نیاز به مشورت دارم 

شوهرم ۳۴ سالشه 

تازه سه ماهه خودشو بیمه کرده شغلش ازاده 

باز رفته قطعش کرده بهم گفت همون پولی که بابت بیمه میدادیم رو هرماه سر همون تاریخ برو سکه یا طلای ریز بخر بیشتر بدردمون میخوره تا بیمه 

منم از بیمه سر در نمیارم این کار درستیه؟

ارههه. بهترین کاره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر همیشه انجام بدین که عالیه و اینکه توی بانک هم نگهدارین طلاهاتون و به هیچ وجه هم خرجش نکنید

اصلا اهل فروختن و خرج کردن طلا نیست

سعی میکنم هرماه انجام بدم سپرد به من دیگه گفتم بپرسم اگر خوبه شل نزنم 

چه خوب پس دلم قرص شد

خواهششش. ببین تو این مملکت هر چیزی میشه از صندوق بازنشستگی جبران میکنن و بیمه تامین احتماعی هم در حال ورشکستگی کامله ـ. هزینه ویزیت ازااد هم با بیمه چندان تفاوتی ندارن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!