بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزدلم خوبی همین الان رفتم تاپیکتو خوندم چقدر ناراحت شدم امیدوارم حضرت رقیه دخترتو شفا بده
این بیماری لعنتی بدون علامته بیماری خاموش اما اخه دختر ۱۱ساله چطور تحمل کنه والا من با ۲۹سال سن از رفت و امد و دکتر و دارو این بیماری خسته شدم اول از همه باید قوی باشی بگی خب دیگه این بیماری رو داره دخترم باید باهاش کنار بیای و اشک و غصه رو کنار بزاری کفش فولادی بپوشی بری دنبال بهترین دکترا اگر تو و پدرش هی غصه بخورید بچت از لحاظ روحی بیمار میشه
خب من الان که نارسایی کلیه دارم هی میگن از بچگی داشتی من یادمه بچه که بودم مدام سوزش ادرار میگرفتم دختر شما اینجوری نبوده؟اون خون دماغ ازبس فشارش بالا بوده خون دماغ میشده وگرنه علایم نارسایی کلیه این نیست بازم شکر که به موقع خبر شدی تا میتونی دیالیز رو عقب بندازی و انشالله پیوند موفق داشته باشه
خب من ده ساله فهمیدم نارسایی کلیه دارم بار اول کراتینینم ۱و۸۰بود همش تحت نظر دکتر بودم ۳ماه یکبار یا ۶ماه یکبار من بروجردم دکترمم بروجرد .پرهیز غذایی هم میکردم اوره داشتم کراتینین داشتم دفع پروتین هم داشتم ولی ولی اونموقع خیلی بالا نبودن منم زیاد جدیش نمیگرفتم دوبار باردار شدم طی این ۱۰سال و خداروشکر اتفاقی نیفتاد کراتینینم هیچوقت به ۳نرسید هی نوسان داشت یه بار ۲ بار ۱و ۸۰ خی بالا پایین میشد ولی از ۳بالاتر نرفت موند تا سال ۱۴۰۲من برای بارسوم باردار شدم ناخواسته ولی وقتی فهمیدم که نزدیک به چهارماهم بود رفتیم پیش دکترم گفتیم اگر مشکلی پیش میاد بندازیم گفت نه نگران نباشید رژیم غذایی کنترل کن فشارت دایم چک کن انشالله چیزی نمیشه و نشد حداروشکر من انقدر میترسیدم و رعایت میکردم که کراتینم اومد پایین پایین من زایمان کردم چندروز بردنم ای سیو بخاطر گلیه هام اونجام چک کردن کراتینم خوب بود
خلاصه زایمان کردم و اومدم خونه بچه داری خستم کرده بود از اونور دوتا بچه هم داشتم نمیرسیدم رژیم غذایی رو کنترل کنم نوزادمم خیلی ضعیف بود هرچی دستم میرسید میخوردم میگفتم شیرم قوت داشته باشه دیگه وقتم نکردم پیش دکترم برم یه چک از کلیه هام بکنم موند تا پاییز پارسال بچم شیش هفت ماهش بود دیدم حالت تهوع دارم به شوهرم گفت انگار سرما خوردم دیدم نه هیچ خوب نمیشم گفت پاشو بریم یه ازمایش بده رفتم دیدم بللله کراتین شده ۵چقدرررر اشک و اه ناله کردم دیدم فایده نداره باید قوی باشم
خلاصه میگم که بدونی من چجوری بودم .دیگه دکترم نامه داد به استادش که توی بیمارستان هاشمی نژاده رفتیم بهم گفت کلیه خیلی کوچیک و کم کار شدن فعلا داروهاتو بخور و پرهیز غذایی کن پنج شش تا نامه داد اول برو ازمایشگاه یکتا توی بلوار کشاورز ازمایش اصلی رو بده هم انتی بادی های بدنت مشخص میشه با ژن های بدنت.بعد گفت برو شهر خودتون سونو کامل شکم و لگن و مثانه .ازمایش کلی خون ادرار مدفوع .سی تی اسکن صورت و گردن .دندونات باید درست بشن که عفونتی ندلشته باشن دکتر گوارش بری اونم اندوسکوپی میگیره دکتر قلب که ببینم قلبت سالمه تست پاپ اسمیر خلاصه همه رو انجام دادم و نامه از همه ی دکترا گرفتم اها یادم رفت بگم دکتر تهران گفت تا رفتی شهرت باید بری فیستول توی دستت بزاری که اگه حالت بدشد دیالیز خواستن کنن بدنتو سوراخ سوراخ نکن از طریق فیستول دیالیز بشی فیستول دوماه طول میشکه راه بیفته ولی رگهای من ضعیفه دکترم گفت ۵ ۶ ماه طول میکشه دستمم عمل کردم الان دوماهه چندروز پیش هم همه مدارک رو بردم پیش دکترم و گفت انتی بادی بدنت داره هر کسی نمیتونه بهت کلیه بده مگر خانوادت که من دلم نمیاد بهشون بگم اگرم بزارم نوبت دیر برام پیدا میشه خلاصه یه ازمایش دقیق تر برای ژن بدنم و انتی بادی هام نوشت رفتم همون ازمایشگاه یکتا هزینش شد ۶میلیون دادم