2777
2789
عنوان

خاک تو سرم چیکار کنم خیلی فش دادم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 23 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شمارو توی جمع ضایع کرده ،این برات مهم نیست؟ بعد توی خلوت فحش دادی برات مهمه؟ میگی حرمت شکستی؟ الان ی ...

کاملاااااا موافقم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

اسی فردا مفصل باهاش حرف بزن ،وقتی استراحتشو کرده و شکمش سیره،نزار کینه بشه رو دلتون

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
من میترسم اون کینه کنه

اول از همه دستشو بگیر بگو بشین باهات حرف دارم ،اول من حرف بزنم بعد شما،اولین چیزی که میگی این باشه که حرمت زن و شوهر تو خونه واجبه و توی جمع واجب تر ،ما دوتا آدم بالغ و پخته هستیم اگه مشکلی بود توی جمع خوددار باش بعد تو خلوت خودمون تذکر بده بهم اگه تو جمع حرمت نگه نداری هیچکس دیگه بهم احترام نمیزاره،منم ازت معذرت می‌خوام از سر عصبانیت منفجر شدم و حرفایی که نباید میزدم رو گفتم ولی از ته قلبم نبود ،دلم نمیخواد تکرار بشه 

بعدشم حرفای شوهرت رو گوش کن و توی حرفش نپر ،روی کنترل خشمت کار کن و همچنین حفظ احترام همدیگه مخصوصا تو جمع

من میترسم اون کینه کنه

حرفا اگه زده نشه و مشکلات حل نشه روی هم تلنبار میشه و تبدیل به کینه میشه گلم ،نترس