2789
عنوان

مامان جونم و خالم اومدن برا اولین بار خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1177 بازدید | 41 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

امشب از حرم که اومدن خونمترافیک بوده۱ ساعت تو راه بودن

خب مقصر شما نیستی که عزیز جان شما محل زندگیتو که نباید بر اساس مسافرای امام رضا انتخاب کنی اونا نهایتا یه هفته باسن و برن این شمایی که سالها باید زندگی کنی اونجا آرامش خودت وهمسرش مهم باشه

ما به دنیا اومدیم اما دنیا به ما نیومد،،🙃🙃🙃

بهشون بگو قرار نیس هر روز برم حرم مسافر نیستم ک برم نزدیک حرم خونه بگیرم

گاهی بادویدن ب سمت کسی،نفسی برای ماندن در کنار اوباقی نمیماند...پس با کسی بمان ک نصف راه را ب سمت تو دویده باشد...

امشب از حرم که اومدن خونمترافیک بوده۱ ساعت تو راه بودن

خب بابا پیره یه حرفی زده به دل نگیر. 

منم اگه مشهدی بودم قطعا نزدیک حرم خونه نمیگرفتم.(با وجود اینکه عاشق حرمم).  چون حوصله اون حجم از شلوغی و مسافر رو ندارم. 

تو هم به شوخی میگفتی مگه هتله که نزدیک حرم بودن آپشن باشه😂

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

ما فلسطین ۱۰ یه آپارتمان نقلی داریم درحد ۷۰ متر

گاهی میریم دوسه ماه اونجا

فامیلای ما هم خیلی غر میزنن که از حرم دوره از طرقبه دوره از شاندیز دوره😂

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

نه بابا بگیر دستشون درد نکنه بگو مادر جون اونجا شلوغه مگه من هر روز میخوام برم حرم نهایت ماهی یه بار ...

الان خودشون دارن میگن فردا شب پسر خالم وزن وبچشو

دعوت کن بیان اینجا

میشیم ۱۳ تا مهمون

وای