2777
2789

دوتا از دندونام عصب کشی و پر کردن میخاد فک بالامم ارتودنسیه ردیفای عقب درد و خرابی دارن جاییو میشناسید قیمتا مناسب و کارشون خوب باشه.کسی میدونه درحال حاظر عصبکشی و پر کردن چقد میشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیکه یا درمانگاه؟شما تازگیا پیششون خدمات انجام دادین.میخام قیمتشم مناسب باشه عزیزم

درمانگاه،نه گلم اما کاراشون را دیدم همکلاسیم پیششون انجام دادن،بله قیمتش مناسبه گلم

بفرمایید در خدمتم

یه عرضی داشتم خدمتتون. اگه دوست داشتین قبول کنید دوستم نداشتید بهم بگید به هرحال لطف کردین پیام گذاشتین🤍 من چن ساله راجب یه آمپول تحقیق کردم برای پوست که فقط دبی اصلش گیر میاد منم راستش دبی کسیو ندارم برادرشوهرام دوتاشون اروپانبا عموم و داییم و پسرعموهای بابام ولی متاسفانه دبی کسیو ندارم. شما میتونید هر وقت داروخانه ای یاجایی ک میدونید این آمپوله پیدا میشه اگه مسیرتون خورد واسم سوال کنید؟ دونفرمون میخاییم این آمپولا رو هزینشم زیاده این امپولا.اگه این کارو کنید لطف خیلی خیلی بزرگی در حقم میکنید و تا آخر عنر دعاتون میکنم و یه هدیه ناقابل هم واستون در نظر میگیرم🤍