2777
2789
عنوان

Ivf خانما بیاین تجربتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 20 پست
شما پیش دکتر خاصی نرفتید؟ کلینیک مشتاق رفتید یا سلامت؟

من باید برم اول متخصص زنان و زایمان ی سری ازمایش و سونو برام بنویسه بعد همرو کپی بگیرم ببرم مرکز این سینا..کرجم و برای این کار باید برم تهران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بستگی به فیزیولوژی و مشکلات احتمالی شما و شوهرتون داره . اما مرکز دولتی مکمل ایرانی اغلب می نویسند و برای جواب گیری خیلی باید صبور باشید اما مراکز خصوصی مکمل خارجی میدهند هم هزینه بالاست و هم احتمال جوابگیری بالاست . البته عزیزم قبلش باید اصلاح سبک زندگی داشته باشی مانند کنترل وزن و استرس ، قطع سیگار و مشروب و .. در کنارش مکمل های خیلی عالی مثل اوابوست برای شما و فرتیل اید من برای شوهرتون بسیار کمک کننده هست . انشالله صاحب فرزند سالم بشید. 

سلام, عزیزم برای بالا بردن AMH حتما اوابوست یا فرتی بیوتیک مصرف کنید و شوهرتون فرتیل اید من چون که کیفیت بالای اسپرم لازمه در کنار کیفیت بالای تخمک لازمه . در ضمن اصلاح سبک زندگی هم فراموش نکن مانند کنترل وزن ؛ استرس، قطع سیگار ، مشروب و ورزش منظم 

سلام, عزیزم برای بالا بردن AMH حتما اوابوست یا فرتی بیوتیک مصرف کنید و شوهرتون فرتیل اید من چون که ک ...

سلام عزیزم ممنون از جوابت. والا همسرم ازمایش اسپرم داد خوب شده بود خداروشکر نیاز نبست ب ای وی اف

یا باید صبر کنیم طبیعی بشه یا ای یو ای 

سلام عزیزم ممنون از جوابت. والا همسرم ازمایش اسپرم داد خوب شده بود خداروشکر نیاز نبست ب ای وی افیا ب ...

سلام؛ خواهش میکنم عزیزم. برای اینکه IUI همسرتون بهتر جواب دهد بهتر است مکمل کوکیوتن و فرتیل اید من مصرف کنند تا کیفیت اسپرم بالا رود و اتصال به تخمک بیشتر و بهتر باشد . در ضمن نهایتا تا 3 بار IUI میتوانید انجام دهید و درصورت جواب منفی ؛ اغلب پزشکان پیشنهاد IVF میدهند .