2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سالتونه ؟ منم می‌خوام آی وی اف کنم ولی فعلا تجربه ای ندارم

من ۲۸ تخمکام خوبه ولی شوهرم میگه برای اینکه ۱۰۰٪ بشه ivf کنیم

۷ ساله عروسی کردیم البته بگه تخمدانم سرطانیه

من ۲۸ تخمکام خوبه ولی شوهرم میگه برای اینکه ۱۰۰٪ بشه ivf کنیم۷ ساله عروسی کردیم البته بگه تخمدانم سر ...

ان شاالله که نتیجه بگیرید ، هزینه ش هم بالاست خدا کنه بار اول جواب بگیرید ، جنسیت مهمه براتون ؟

امکان دو قلو شدن هم داره ؟

ان شاالله که نتیجه بگیرید ، هزینه ش هم بالاست خدا کنه بار اول جواب بگیرید ، جنسیت مهمه براتون ؟امکان ...

واسه من ک مهم نیست ولی شوهرم میگه پسر

من بهش میگم حداقل ی چیو طبیعی حس کنیم ندونیم چیه

بله هرچند تا بخای میذارن براتون ولی من یدونه میخام

واسه من ک مهم نیست ولی شوهرم میگه پسرمن بهش میگم حداقل ی چیو طبیعی حس کنیم ندونیم چیهبله هرچند تا بخ ...

امیدوارم به زودی صاحب یه بچه خوب و سالم و زیبا بشید 

حتما از تجربه های آی وی اف بیا اینجا بگو که بقیه هم استفاده کنن

امیدوارم به زودی صاحب یه بچه خوب و سالم و زیبا بشید حتما از تجربه های آی وی اف بیا اینجا بگو که بقیه ...

انشالله ولی قبلش باید چکاب کامل بدم 

خیلی استرس دارم اینکه تخمدانم سرطانیع ی کم اذیتم میکنه

انشالله ولی قبلش باید چکاب کامل بدم خیلی استرس دارم اینکه تخمدانم سرطانیع ی کم اذیتم میکنه

فک می کنم خودشون یه تخمک‌کاملا سالم بر میدارن حالا پزشکتون بهتر میدونن ، ان شاالله به زودی زود مادر بشید 🤲

سلام عزیزم.شما پزشکتون کیه؟ من مشکل Amh پایین هم دارم اصفهانم دنبال دکتر خوب و با تجربه هستم😭😭

سلام گلم ینی ذخیره تخمدان؟

من هنوز استارت نزدم ی سری برای ای یو ای کارامو انجام دادم ولی قسمت نشد و چند سال پیش الان دوباره شروع کردم

سلام گلم ینی ذخیره تخمدان؟من هنوز استارت نزدم ی سری برای ای یو ای کارامو انجام دادم ولی قسمت نشد و چ ...

بله عزیزم ذخیره ی تخمدان‌هام کم شده 

من فقط ۳۰ سالمه😭😭

نمیدونم پیش چه دکتری برم اصفهان