2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی ک می‌دونی  راضی باشه . و با دل خوش باز دوباره  بیاد پیشت . عیدی هم بهش بده 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸 

یه چیزی ک می‌دونی راضی باشه . و با دل خوش باز دوباره بیاد پیشت . عیدی هم بهش بده

خودش مطمئنا حقوق کاملو میخواد تا قبل اینم واسه تعطیلیها کم نمیکردم ولی فکر میکنم مثل سرویس مدارس که کم میکنن تعطیلی عیدرو اینم باید کم بشه

خودش مطمئنا حقوق کاملو میخواد تا قبل اینم واسه تعطیلیها کم نمیکردم ولی فکر میکنم مثل سرویس مدارس که ...

تایپک قبلی ات گفتی سربچه داد زده ناراحت شدم و از حرفم پشیمون .  آدم درست  حسابی اگ نیست ولش کن . این چ پرستاریه ک داد میزنه سر بچه . 

چجوری بهش اعتماد داری .😐

مجبوری بهش یه جوری حقوق بدی ک هوا بچه‌ها تو داشته باشه دیگه .  بعدم حواست خیلی جمع  باید باشه مشکل ساز نشه برات .

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج).  🌸