2777
2789
عنوان

خاطرات خنده داری داشتین رو بگین

426 بازدید | 13 پست

خاطره خنده دار یکی از کاربران رو میگم... اززبون خودشون... وقتی بچه بودم ماهواره نداشتیم داداشم اینا ی شو ایرانی اورده بودن ببینیم...منم ک دیدم خانما خیلی هماهنگ با نیم تنه و دامن کوتاه دارن میرقصن خواسم مثل اونا باشم رفتم س و ت ی ن مامانمو ب همراه ش و ر ت پاچه دار پدرم پوشیدم و رقصیدم...دقت کنید بالاتنه زرشکی پایین تنه ابی اسمونی

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

جاریم گفت برام تل نصب کن منم نصب کردم بعد نشست چت کردن یهو نگا کرد گفت جیگر با کدوم ج هستش 

من😱😱😱

خاهرشوهرم😨😨😨😨

جاریم☺

پدرشوهرم👋

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا😄😄😄😄😄😂😂😂😂😂

داستان مربوط ب دوست نزدیکم هست ک کاربر اینجا بوده قبلا

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
جاریم گفت برام تل نصب کن منم نصب کردم بعد نشست چت کردن یهو نگا کرد گفت جیگر با کدوم ج هستش  من ...

😂😂😂😂

با شوهرم نامزد بودم اومدم عطسه بزنم گوزیدم

نهههههه😂😂😂😂😂😂

با خانواده همسرم رفته بودیم مسافرت.. زن عموی  همسرم هم اومده بود  شوهرش فوت کرده.. به شدت مشغول صحبت با من بود منم فقط هی تایید میکردم و وسطاب حرفای  به چیزی هم میگفتم همزمان چندتا موضوع رو با هم پیش میبرد یهو گفت هیچ وقت از ۱۳ بدر خوشش نمیاومد منم درجا گفتم وا چقدر بیشعور بوده.. گفت بابای بچه ها رو میگن عمو خدا بیامرز این عقیده رو داشت .. واقعا به تمام معنا یه لحظه مردم

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
با خانواده همسرم رفته بودیم مسافرت.. زن عموی  همسرم هم اومده بود  شوهرش فوت کرده.. ب ...

چه سوتی بدی