2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قانونا بلی 

ولی 

فکر کنم به شرایطی بستگی داره 

حضانت به کسی میدن بتونه بچه نکن داره خرج کنه خونه داشته باشه شغل داشته باشه 

سلامت باشه 

شاید حضانت دونفره بدن 

کلا بستگی به 

قاضی افکار قاضی هم داره 

مادری که شاغل باسوادها  می‌تونه مسکن تهیه کنه و...

در مقابل پدر افسرده معتاد بیمار بی شغل و... برنده است 

زنی که درآمد نداره خودش هم مسکن نداره خوراک پوشاک بچه با نفقه یک میل که پدر شاید بده بخواد بچرخونه در مقابل یک پدر شاغل بیمه دار مسکن دار و سالم برنده نیست 

میگم بستگی داره قاضی به نفع بچه کدوم طرف بگیره 

کاش وقتی پدر مادر جدا میشن بچه دونفری سرپرستی کنن از هر لحاظ که بچه کمبود نداشته باشه

قانونا بلی ولی فکر کنم به شرایطی بستگی داره حضانت به کسی میدن بتونه بچه نکن داره خرج کنه خونه داشته ...

خوب من شغل ندارم و بعدا باید خونه بابام بمونم خرجشو مگه نباید شوهرم بده؟

یعنی چی صلاحیت نداشته باشم خونه پدرم میمونم بعدا

یعنی توانایی مالی داشته باشی

معتاد و... نباشی

وقتی جواب نمیدم به این منظور نیست که کم اوردم یا یادم رفته،فقط حوصله بحث با کم فهم هارو ندارم💆🏻‍♀️

اگر همسرت مثلا ثابت کنه توانایی مالی نداری بچه فکر نکنم بدن توافقی یعنی بدون چیزی جدا بشه ازت ؟

خودش میگه بچه رو من نگه میدارم.. شاید منظورش از توافقی اونه  ولی من اونو نمیخوام

به خدا تنهایی بچه بزرگ کردن و بار زندگی روی دوش زن بودن خیلی سخته. عاقلانه فکر کن.

ببین من هزار بار از خانوادم جلوی شوهرم دفاع کردم. البته حق با خانوادم بود. و جدا شدم. البته همسرم  مشکلات  زیادی داشت. ولی در کل اولویت زندگی خودت و بچه ت باشه

ولی داداشم هر کار خانمش بکنه لب از روی لب بر نمیداره.

مامانم میگه ما نمیتونیم زندگیشون را به هم بزنیم و  هیچی نمیگه.