2777
2789

بعد ده سال تحمل کردن دردو خونریزی و بیرون زدگی های بزرگ 

و هرچیییی پماد تو داروخونه بود من خریده بودم 

کلی پماد گیاهی هم داشتم ،،،کلی ملین و …همش تو اب گرم نشسته بودم ،،،

انقدرم سرچ میزدم میگفتن عمل نکنید میترسیدم عمل کنم

بالاخره دل ب دریا زدم عمل کردم 

الان شیش ماه گذشته 

خواستم بگم  اگه تصمیم برا عمل دارید 

اصلا نترسید من خودم بعد عمل اززورم و خونابه و ترس عفونت   خیلی ترسیده بودم فک میکردم خوب نمیشم 

ولی نترسید می ارزه  

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

جراحی کردی 

یا با لیزر انجام دادی

چقدر دوره نقاهت داره؟ 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی کردی یا با لیزر انجام دادیچقدر دوره نقاهت داره؟

لیزر کردم 

دو هفته خونابه داشتم باید گاززاستریل میذاشتم و اب گرم مینشستم

کلا که سرپا بودم از همون روز اول ولی هفته اول استراحت کردم

میگن موقع دفع اذیت میشی

بعدش برای اولین دفع بعد عمل خیلی استرس داشتم 

میگفتن فشارت میفته 

ولی من هییییچ دردی نداشتم 

قبلش پماد بی حسی دکتر میده اونو میزنی میری برای دفع

عزیزم بیرون زدگی در حد چند میل با دارو درمان نمیشه؟؟

خیلی کوچیکه با گیاهی شاید از بین بره 

من قبل عمل از دکتر سنتی دارو گرفتم ی پماد داد برای کوچیکتر کردن زائده بود 

اون یکم واسم اثر داشت 

ولی مال من خیلللیییی بزرگ بود

خیلی کوچیکه با گیاهی شاید از بین بره من قبل عمل از دکتر سنتی دارو گرفتم ی پماد داد برای کوچیکتر کردن ...

ببخشید اینو میگم من دارم کوچیکه خیلی رو اعصابمه میترسم عمل کنم اخه کوچیکه 

اسم پمادتون چی بود

لیزر کردم دو هفته خونابه داشتم باید گاززاستریل میذاشتم و اب گرم مینشستمکلا که سرپا بودم از همون روز ...

درباره هزینش بگو 😁

بیمارستان دولتی جراحی کردی؟؟ 

من شنیدم تا چند ماه نمیتونی کاراتو درست انجام بدی 

موقع نشستن و اینا اذیت میشی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

عزیزم الان چیکار میکنی که شکمت سفت نمیشه؟ 

بیرون رویت خوبه یا نه 

ببخشید اینو میگم من دارم کوچیکه خیلی رو اعصابمه میترسم عمل کنم اخه کوچیکه اسم پمادتون چی بود

عزیزم پمادش دست ساز بود 

من سفارش دادم و اون دکتر هم تو همین سایت یکی بهم معرفی کرده بود و من قبل عمل دوبار ازش دارو سفارش داده بودم راضی بودم 

میخوای شمارش میدم اول ازشون مشاوره بگیر راهنمایی میکنن