2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچها

956 بازدید | 56 پست

بخدا نمیتونم درک کنم چرا بعضیا انقدر احمقند که اگه پسر باردار شدند انگار مدال طلا دریافت کردند و همه بنده اشونند.

امشب اومدیم خونه مادرشوهر، جاریم بچه دوم پسر بارداره.و شوهرش منو گذاشته وسط هی تیکه میندازه 

نمیتونم درک کنم من ک عقدم بچه ندارم برا چی این فازو میگیرید 

جاریمم ذوق مرگ که شوهرش هی ب من میندازه.

واقعا نمیتونم فاز بعضیارو بفهمم.

شوهرمم از مهربونیش اصلا حواسش به این حرفا نبودا همه را شوخی میگیره.

الکی اما دلم گرفته 

دلم سوخته نمیدونم چرا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ول کن بابا،چرا واقعأ بعضی مردا انقد خاله زنکن؟؟؟منم اصلأ نمیتونم درک کنم،مردی گفتن زنی گفتن

دوست جونیا هرکس به عکاسی وارده لطفأ به من اطلاع بده،شدیدأ به کمک احتیاج دارم😘😘😘😘

میگه اینا ب گور ببرند پسردار شدنا 

اخه من بچه میخوام الان؟

بچه دارم؟

آخه مگه دختر پسر داره!!!!

خودشون ۸سال بچه دار نمیشدند الانم بچه دومش پسره 

نمیفهمم چجوری مردم انقدر زبونشون تیزه

محلش نده.بهترین راهه..یافوقش مث خودش جوابشو بده

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  
دل گرفتن نداره خب تو هنوز عقدی 

دلم از این گرفته از بیشعوریشون.

اینکه سر سفره شام اصلا نمیتونستم چیزی بخورم.

موندم اخه این حد بیشعوری کجا جا میشه