2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 56 پست

ببین ی جوری با ادبانه و دندان شکن جوابشو بده...حتا اگر ی خرده ناراحت بشه...چون جواب ندی میشی سیبل اینجور آدمها.دو دفعه جوابشو توی جمع بده تا دیگه اصن به خودش اجازه نده. ..

( لالایی بلدم و خوابم نمیبره🙈🙈😉😉 )

ولی جدی تجربه است دارم میگم

دخترم همه ی دنیای منه  
خوب اونا عقده ای ان توچیکار کنی.منم تازه ازدواج کردم هنوز بچه ندارم خواهر شوهرم هی بهم تیکه میندازه ...

بخدا 

یعنی مردم ب این فکر نمیکنند خدا میشنوه 

واقعا زخم زبون بد 

واقعا نمیتونم درک کنم این حد نفهمیو کجا جا دادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزنم با احترام و سیاست و شوخی خیلی چیزارو میگم. ولی امشب موندم  کم اوردم  یهو لال شده ...

بنظر من خوب کردی جواب ندادی 

فک میکردن واقعاً پسردار شدن خیلی تحفس 

نگه دار یجای دیگه قشنگ دهنشونو سرویس کن

💓💓💓پسل عزیز تر ازجانم آمدنت مبارک💓💓💓
ببین ی جوری با ادبانه و دندان شکن جوابشو بده...حتا اگر ی خرده ناراحت بشه...چون جواب ندی میشی سیبل ای ...

اخه من کلا جواب میدم تو شوخی و خنده.

اما این یکی برادر شوهرم پسر دومه ادعاش همه را خفه کرده 

چون مایه داره 

چندبار جوابشو دادم انگار خوششون اومده بود 

بیشتر مینداختن

ولشون کن محل نده با نامزدت خوش باش

الان نیم ساعته بنده خدا نشسته جلوم  میگه چته 

نمیتونم حرف بزنم گریه ام میگیره.

یکم بهتر بشم باهاش حرف بزنم میدونم هم حقو بهم میده هم ی فکری میکنه.

اما از بس خواهر برادراشو دوست داره و خودش تیکه بنداز و خاله زنک نیست متوجه نمیشه همون لحظه با شوخی میخندند دور همدیگه

عزیزم قشنگ جوابشو بده،اتفاقا دختر خیلی بهتره،مونس مادر و پدره،بهش بگو تفکراتت خیلی قدیمیه،مث این عقد ...

اخه سه تا برادر شوهرام همشون دختر داشتن 

ایشون الان پسر بارداره 

اخه من کلا جواب میدم تو شوخی و خنده. اما این یکی برادر شوهرم پسر دومه ادعاش همه را خفه کرده  ...

این دفعه بگو عهد جاهلیت و تیغ علی شاه که کشاورزی رواج داشت و نیروی کار لازم بود پسر پسر میکردن اما الان در قرن ۲۱ دیگه این چیزها ارزش نداره و همه چیز مکانیزه شده . اصل کار مغزه که اون هم دختر و پسر نداره

اخه سه تا برادر شوهرام همشون دختر داشتن  ایشون الان پسر بارداره

متوجه ام چی میگی،جاری منم بچه اولش پسر بود دومی هم ک بار داره پسره،در کل پسر دوست دارن ولی من متنفرم از پسر،منم توی عقدم و برادرشوهرم ی جور دگه متلک میگه کلا روابطمو ب حداقل رسوندم،نمیبینمشون راحتم

این دفعه بگو عهد جاهلیت و تیغ علی شاه که کشاورزی رواج داشت و نیروی کار لازم بود پسر پسر میکردن اما ا ...

نه بخدا اینا نزده رقاصند 

همینجوریش میگند ما حسودیم دیگه اینو بگم همه جاشون میسوزه و میترکونندم.