بعدش میشی یه ادم خنثی که ته تهای ذهنت یاداوریش میکنی
اگه قرار به رفتنه بزار بره
اون صددرصد برمیگرده اگه دوستت داشته باشه
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
اون با تمام احترام ی تراکت پخش کنه ولی من مهندس شبکه من عاشق مهربونیش شدم و گفتم حاضرم باهاش هر جوری ...
اگه نخواست
به خودت احترام قائل شو
اون برمیگرده اما تو دیگه قبولش نکن
بزار یه عمرحسرتتو داشته باشه
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
اره من از اولم میدونستم ادم موندن نیس خودمو گپل زدم تا اینجا موندم
من بعد از چندین سال
کسی که تا پای مرگ دوسم داشت و رفت رو کنار گذاتشم
فقط چون رفت
میدونی ادمی که یبار بره بازم میتونه ومیره مگراینکه خلافشو ثابت کنه
بزاربره