2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور

امروز یکی از همون روزا بود فقط دلم میخواد تنها باشم سرم تو گوشی باشه متن بخونم یا کلیپ ببینم انگار یجورایی دیگه توانمو از دست میدم واسه ادامه ناامید نیستما ولی لبریز میشم یهو

امروز یکی از همون روزا بود فقط دلم میخواد تنها باشم سرم تو گوشی باشه متن بخونم یا کلیپ ببینم انگار ی ...

دقیقا منم همینجوری ام  ولی فرق مون اینه که تو امیدواری من از همه چی ناامید

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چشماش قشنگ ترین سیاهی سرنوشتم بود 💔🙃

طبیعیه حال و روز همه اینجوریه آدم اصلا میمونه چکار بکنه تو این روز ها هوای همدیگر رو داشته باشیم هم ...

اخ که هرچی میکشیم از همین مهربونی زیادیه من به شدت خوبی میکنم بعد طرفم بهم یهو بی احترامی میکنه این خیلی بده

دقیقا منم همینجوری ام ولی فرق مون اینه که تو امیدواری من از همه چی ناامید

وقتی فکر میکنم امید الکی دارم انگار زندگیم متوقف شده تو یه دوره هرچی صبر میکنم صبوری میکنم بازم هیچی زوزا مثل هم شبا مثل هم هیچ تغییری اتفاقی که زندگیمو تغییر بده نمیوفته

والا چی بگم مهربونی زیاد هم بدی میاره اما من هیچوقت از مهربونیم پشیمون نشدم والا برا خودته اونا که آ ...

خودمم همیشه همینو میگم که اگر منم مثل همونا رفتار کنم یا بی احترامی کنم چه فرقی باهاشون دارم ولی گاهی اوقات خیلی ناراحت میشم