2777
2789

خیلی صبور و خوبه ولی یکم پاپیچ بشم دیوانه میشه...

قبلا اینطور نبود یکساله اینطوریه ...

الان سر اینکه تو فلش ماشین موزیک ویدئو ریخت بحثمون شد میره سرکار برمیگرده چه دلیلی داره تنهایی موزیک ویدئو رقص ببینه؟؟؟؟ مگر اینکه نفر دوم پیشش باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیز

ممکنه مشکل از محل کار باشه مثلا شوهر خودم خیلی بدش میاد زنا همکارش باهاش بد حرف می زنند و غرورش هم اجازه نمیده مطرح کنه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

نه عزیزممکنه مشکل از محل کار باشه مثلا شوهر خودم خیلی بدش میاد زنا همکارش باهاش بد حرف می زنند و غرو ...

متوجه نشدم..

منظورت اینه گیر دادم بد حرف زدم بهش انقد قاطی کرد ؟؟؟

من همش ده تا جمله نگفتم🫠🫠مردک دیوانه

برای عصبی کردن ی مرد ،دو تا کلمه یا ی کلمه کافیه مثل اوهوم ،اره باشه میدونم درست میگی و غیره

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

متوجه نشدم..منظورت اینه گیر دادم بد حرف زدم بهش انقد قاطی کرد ؟؟؟

نه منطورم تو محیط کارشونه یا سرکارشون کارفرما یا یه خانمی بهش بی احترامی می کنه و به شما هم بخاطر غرورش نمیتونه بگه همسرخودم که اینطوری بود تا بفهمم دق کردم

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

برای عصبی کردن ی مرد ،دو تا کلمه یا ی کلمه کافیه میل اوهوم ،اره باشه میدونم درست میگی و غیره

آخرم گف من ی گوهی خوردم در کوبید رفت اتاق خوابید🤣🤣🤣🤣🤣

نه منطورم تو محیط کارشونه یا سرکارشون کارفرما یا یه خانمی بهش بی احترامی می کنه و به شما هم بخاطر غر ...

دقیقا اومد گف امروز با ی خانمه بحثم شد تعریف کرد ولی حالش خوب بود حرف زدیم بعد دیگه ویدئو ریخت تو فلش گفتم خب میخوای چیکار تو ماشین تنهایی ویدئو ببینی🫠🫠 یهو قاطی کرد رفت اتاق ...

جدیدا خیلی قاطیه خیلی کافیه ی چی بگی بهش

منم یکی به همچین چرتی گیر بده عصبی میشم

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️