گفت خانمه منم گفتم باشه ولی اگه خانمه بیاد شوهرم نیست گفت نه خانمه من آماده شدم درو زدن منم فکر کردم خانمه دیدم سه تا آقا اومدن تو یکیشون خیلی چندش بود تو اتاق عکس عروسیمون بود من زبونم بند اومده بود جلو در ورودی واستاده بودم نرفتم تو اتاق خیلی تو اتاق موندن حتی کشوهای کمد دیواری که توش شلوار و شرت و ..... خودمم بود باز کردن دیدن خدا خدا میکردم برن یه وقت شوهرم نیاد ببینه منو میکشت وقتی رفتن جلو در حیاط شوهرم دیدشون اومد خونه هر چی از دهنش بهم گفت حالم خیلی بده یکیشون خیلی چندش و هیز بود همه چیو باز میکرد نگاه میکرد حتی دمپایی پوشید رفت تو حموم 🤮
قبول نکنید بازدید کننده بیاد .. همونجا باید میگفتی بزارید شوهرم بیاد
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
خواهر من همون دم در به بنگاهییه میگفتی من ک بهتون اطلاع دادم شوهرم نیست و اگر مشتری خانمه تشریف بیارید و اینطوری من معذبم تشریف ببریر و هروقت شوهرم اومدن هماهنگ میکنم
شما اصلا وقتی شوهرت نیست، قبول نکن کسی بیاد خونه را ببینه. حتی اگه بگه فقط خانم داره میاد.
بعدشم وقتی فهمیدی مردن، نباید درو باز میکردی. سفت و محکم باید میگفتی شما گفتین خانمین فقط، تا شوهرم نباشه مرد راه نمیدم.
شل وا دادی
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم