2777
2789

اگه برگردید عقب بازم سز میکنید ؟ عوارض نداشت مراحل صفر تا صد چیه کلا 

من همش میترسم که نکنه چیزی تو شکمم جا بمونه یا خوب بخیه ام نزنن یا خلاصه مشکلی برام درست شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو بار سزارین کردم عاااالی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

راضیم خداروشکر، من طبیعی میخواستم اما درد نداشتم، آمپول فشار هم زدن فایده نداشت دیگه اورژانسی سزارین شدم، ولی راضیم، خدا دکتر بیهوشیم رو خیر بده،جوری بی حس کرد که تا الان گوش شیطون کر کمر درد هم نگرفتم.

من برگردم عقب بازم سزارین میکنم ولی نه با بی حسی از کمر با بیهوشی کامل چون عوارض وحشتناک درد شدید سر و گردن داره تا یک هفته من زمین و چنگ میردم گریه میکردم نمیتونستم از درد بشینم باید دراز کش میبودم خیلی خیلی بده ده ماهه گذشته هنوز اون درد و یادم نرفته 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

اره میدونی من کی به تصمیم مطمئن شدم؟

سوند و انژوکت رو زدن بهم و منتظر بودم بیان ببرنم عمل 

سوند کمی اذبتم میکرد(انداختنش نه ها بعدش که تو بدنته ازار دهندس) ولی همون موقع با خودم گفتم چه عقلی کردم من که با سوند ابنقدر اذبتم ببین اگه قرار بود اونجارو ببرن و دست بکنن توش چقدر اذبت بودم 

ولی در کل سزارین سخته ،کلا زایمان سخته ولی سزارین بهتر از طبیعی 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵