2777
2789
عنوان

مامانمو بعد از 13 سال پیدا کردم

4662 بازدید | 160 پست

جدا شدن منم ول کرده رفته تقریباً از 5 سالگیم ندیدمش

ازدواج دوباره داشته الانم شنیدم تو یه مکان کار میکنه که می‌دونم کجاس 

به نامزدم گفتم یواشکی برم ببینمش چیکار میکنه اونم گفتش برو باهاش حرف بزن خودتو معرفی کن باهم حرف بزنین...هرچی باشه مادرته تورو به دنیا آورده...

اونکه جامو میدونه کجام این همه سال گذشت نیومد منو ببینه

به مادر بزرگمم گفتم میگه نرو وقتی که ولت کرده تو کجا میخوای بری

از بچگی منتظر بودم یه روز پشیمون بشه بیاد سراغم با کلی هدیه این تصور بچگیام بود 😂 

راستش دلم نمی‌خواد برم پیشش حرف بزنیم..چون وقتی انقد بی رحم بود منه 5 6 ساله رو تنها گذاشت رفت حتی یک بارم پشت سرشو نگا نکرد که ببینه من کجام چیکار میکنم چرا پاشم برم حرف بزنم بیوفتم دنبالش 

تازه این موضوع رو فهمیدم یکم ذهنم درگیر شده شما میگین چیکار کنم چطوری بی‌خیال باشم

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱

شاید مجبور بوده. اگرم اینطور نبوده همونکه شما را به دنیا اورده بنظرم حق سرت داره دختر قشنگم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ازش بپرس ک چرا رهات کرده خودتو خالی کن

خستم ب اندازه تموم نفس هام خستم💔                                                                                                 این موهای سفیدمونم بخاطر هزارتا بغض و دردیه که تو قلبمونه ..💫🖤

حالا که مادرت این کارو کرده توام سمی باش.

پاشو برو محل کارش و خودتو معرفی کن خیلی سرسنگین با اعتماد به نفس جوری رفتار کن اینگاار خیلی پولداری و دیگه هیچوقت پیشو نگیر حتی اگه شماره ام خواست نده برو سلام احوال پرسی خیلی سرد کن بیا و .... بگو از این جا رد میشدم گفتم بیام احوال پرسیو ...

تو که ادعات میشد اینی .حالا ببین من چی شدم . 

من بودم باهاش حرف نمیزدم 

شاید محض کنجکاوی میرفتم از دور فقط می‌دیدمش

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲