2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیدم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 22 پست
توی رفتار بابات تغیری رخ داده تازگی ها؟ دعوا زیاد ؟ خواب صادقه دیدی

خواب صادقه اووووو خدااای من

من کلی اتفاق بد برای اطرافیان نزدیک از خواهر و مادرم گرفته تا دوستام و فامیل 

ولی من خودمممم هیچوقت برای شخص خودم و بدن خودم هرگز اتفاق بدی نیفتاده 

شده سکته های خفیف داشتم خودمم متوجهش نبودم رفع شده علائمسو سرچ گوگل کرده بودم و....

خلاصه انگاری ضد اسیبم

نکنه اون اجنه ای که دعانویسِ گفته بود مثلا جن محافظم باشه

من تو واقعیت صداهایی میشنوم ولی نمیترسم

خواب دیدم برام خاستگار اومده میشه اینو بزنی

هوش مصنوعی میگه اگر افکارت اون شب راجب ازدواج نبوده ، تعبیر خواب خواستگار نشونه افزایش خوشبختی و رضایت از زندگی و تحقق آرزو ها هست برای دختر مجرد 

برای متاهل چیز دیگه ای هست

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب صادقه اووووو خدااای منمن کلی اتفاق بد برای اطرافیان نزدیک از خواهر و مادرم گرفته تا دوستام و فا ...

شاید 

یا امام حسین 

احتمالا جن محافظ داری 

بابات حتما درمان کن 

ترو خدا بیارینش مشهد حرم امام رضا

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

توی رفتار بابات تغیری رخ داده تازگی ها؟ دعوا زیاد ؟ خواب صادقه دیدی

منم، ی خوابی دیدم اما تعبیرش نمیدونم چیهه دیدم ی بچه دختر ب دنیا اوردم ولی شروع کرد ب حرف زدن🥲نمیدونی تعبیرش چیه 

منم، ی خوابی دیدم اما تعبیرش نمیدونم چیهه دیدم ی بچه دختر ب دنیا اوردم ولی شروع کرد ب حرف زدن🥲نمیدو ...

کسی در خواب دید که دختری به دنیا آورد، به معنای رسیدن به سلامتی کامل و اتفاقی مبارک است که بواسطه آن به شادی و خوشبختی می رسد حرف زدن نوزاد به معنای عاقبت خیلی خوب و خوش یمن است

کسی در خواب دید که دختری به دنیا آورد، به معنای رسیدن به سلامتی کامل و اتفاقی مبارک است که بواسطه آن ...

اها متشکرممم ازتون

میتونم ی سوال دیگ بپرسم میگم تعبیرخواب مرگ خودم چی میتونه باشه 

یعنی عمر طولانی دارم؟ 

اها متشکرممم ازتونمیتونم ی سوال دیگ بپرسم میگم تعبیرخواب مرگ خودم چی میتونه باشه یعنی عمر طولانی دار ...

ما اعتقاد داریم عمر طولانی هست

خواهش میکنم عزیزم