2777
2789
عنوان

خواب عجیب دیدم❗

291 بازدید | 22 پست

خانوما یجوری ترسیده بودم توخواب سکته نکردم جای تعجب داره....

خواب دیده بودم مثل اینکه پیش یک دعا نویس رفته بودم

بدون اینکه بخوام لب بازکنم چیزی بگم  اولش

یهو دعانویس گفت تو بدن بابات یک جنِ کافره خیلی بد هستش !!!!

و تو بدن تو یک بچه جن هست غریبه ست و اصلا کاری بهت نداره

این خواب یعنی چی؟!

نمیدونم والا

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به تایمی که این خواب داره و افکاری که قبلش داشتی داره

تعبیرخواب بلدی

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
بین ساعت ۳تا۴ بود یهو ترسیدم بیدار شدم از خواباز دعانویسِ ترسیدم

توی رفتار بابات تغیری رخ داده تازگی ها؟ دعوا زیاد ؟ 

خواب صادقه دیدی 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨

نه ، از هوش مصنوعی کمک میگیرم

خواب دیدم برام خاستگار اومده میشه اینو بزنی

توی رفتار بابات تغیری رخ داده تازگی ها؟ دعوا زیاد ؟ خواب صادقه دیدی

عزیزم عمه هایی دارم که از قدیم و الزمان تاهمین الان توکار جادو جمبل و رمال و اینان

بابامو خییییلیییییی خییییییلییییییی جادوش کردن و تاالانم ادامه داره

دعاهای که مهرو محبت بین زوج رو کم کنه

دعاهایی که بایام جنون بهش دست بده و خانواده ش یعنی مارو اذیت کنه

و تاالانم ادامه داره کاراش

عزیزم عمه هایی دارم که از قدیم و الزمان تاهمین الان توکار جادو جمبل و رمال و اینانبابامو خییییلییییی ...

وای عزیزم از دست این عمه ها منم دقیقا سرمون همین اومد ، توی روز جمعه قبل ظهر آیت الکرسی بنویس با ۴ قل بزار زیر بالشت و یا اگر گردن آویز داری بنداز گردنتون و بخاطر دعوا ها شنیدم میگن دم ورودی خونه آبلیمو بریزید 

احتمال میدم خوابت نشونه هست 

برای تغییر دادن زندگیت فقط به کمک یه نفر نیاز داری :   خودت🌻✨