2777
2789

بچه ها زیستو چطوری جمع بندی میکنید؟من سه روزی یبار میرم ازمون میدم ولی این کافی نی..

باید برم تستای همون کتاب تستی که تو طول سال میزدم بزنم باز؟ چیکار کنم ؟ کمک پلیز ❤

حل دوباره تستای علامت دار و تحلیل 

خوندن دقیق متن 

حل سوالات کنکور 

نردبام 

من روشم اینه ۶۰ میزنم تو ازمونا

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حل دوباره تستای علامت دار و تحلیل خوندن دقیق متن حل سوالات کنکور نردبام من روشم اینه ۶۰ میزنم تو ازم ...

خب همه این کارا چقد طول میکشه براتون؟ من همه این کارا بخوام برا یه گفتار زیست کنم 4.. 5 ساعت زمان میگیره ک

خب همه این کارا چقد طول میکشه براتون؟ من همه این کارا بخوام برا یه گفتار زیست کنم 4.. 5 ساعت زمان می ...

بله خب میبره بایدم ببره 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

پنجاه شصت درصد که تسلط پیدا کردی برو تست بزن سعی کن پنجاه تا صد تست بزنی از اون مطلبه همون موقع که ...

عزیزم مثلا از یه گفتار اینقد تست بزنم؟ و اینکه اینقد تست رو از کجا بیارم؟ از کتاب تستی ک قبلا میزدم؟

پنجاه شصت درصد که تسلط پیدا کردی برو تست بزن سعی کن پنجاه تا صد تست بزنی از اون مطلبه همون موقع که ...

کتاب رو اول کامل یخون کاملاا با حاشیه نویسی و نکاه نویسی 

تست آموزشی یرن و نکته های هر تست رو برو تو کتاب خود اون نکته و اون نکات مربوط بخون