2777
2789
عنوان

خانمها ميشه راه حل بدين؟؟؟

222 بازدید | 29 پست

بابام اخلاقش يه جاهايي خيلي بده، مثلا به بقيه ميخنده مسخره ميكنه.چندبارم پدرشوهرمو مسخره كرده جلوي شوهرم🙈🙈🙈

البته پدرشوهرم واقعا رومخه. شوهرمم هيچي نميگفت، بهش ميگفتم مودبانه بگو كه مسخره نكنه چون من ميگفتم گوش نميكنه ميگه مسخره نميكنم!!!! البته بابام باهامون خوب بود خيلي كارام واسمون كرده. شوهرمم همه رو ريخت توخودش يه جا بي دليل شروع كرد با بابام دعواكردن وچرت وپرت گفتن اخرشم يجورايي بابامو منو بيرون كرد.البته خودمون داشتيم ميرفتيم. حالا هم بابام ناراحته وقهره ميگه خونت نميام و بايد معذرت بخواد.منم بهش ميگم تو خودت توزندگيت ازهيچكس معذرت نخواستي.شوهرمم يبار بخاطر مريضي بابام بهش زنگ زد الانم ميگه من عمرا ديگه زنگ نميزنم. بااين دوتا لجباز چكاركنم؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یودم اگه همسرم کوتاه نمیومد، سر رفتارهای باباش دعوا راه مینداختم که دیگه باباش هم نیاد خونه مون

هرچند مشکل حل نمیشد اما حداقل دلم خنک میشد

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک

سلام به نظرم اصلا خودت را درگیر نکن بسپار بخدا انشاا... با تولد بچه خودشون با احساس مسیولیت بیشتری رفتار میکنن شما عادی برخورد کن وطرف کسی را نگیر 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

پدر شوهر شما باید متوجه رفتار بدش بشه

از جوونی همین بوده یا پیر که شده اینطوریه؟

شوهر شما حق داره چون غرور خودش و قهرمان زندگی پسر ها پدرش شکسته شده و می خواسته آشتی کنه که پدرتون اینطوری کرده شما هم زیادی بخشیدین یادتون باشه بخشش زمانیه که طرف متوجه اشتباهش بشه

روانشناس آینده...
من یودم اگه همسرم کوتاه نمیومد، سر رفتارهای باباش دعوا راه مینداختم که دیگه باباش هم نیاد خونه مون ...

بسيار اينكارو كردم!!! خسته شدم ازدعوا

باخوبي ام ميگم فايده نداره.حتا بيشتر به خانوادش احترام ميذارم ولي باز نميفهمه

پدرشوهرم چندين بار تاحالا بي ادبي كرده و رفتاراش خيلي بده، ولي من هميشه بخشيدم واحترام گذاشتم بهش...

شما اونموقع بخاطر خدا ودل خودت گذشتی حتما مهربونیت جایی جبران میشه توسط خدا اما انتظار نداشته باش همسرت مثل تو رفتار کنه هر چند عالیه ما انسانها توی شرایط وفرهنگ مختلف بزرگ شدیم حتی دوقلو ها رفتار های مختلفی برا هر کاری دارن صبر کن وبسپار بخدا از ته دلت الان شما باید ارامش داشته باشی 

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
حالا يه راهنمايي ام بكنين!!!

پدرتون چند سالشونه

به نظرم با مادرتون در ميون بزاريد 

رفتار پدرتون خيلي اشتباست

مادرتون متقاعدش كنه يعني چي ديگران رو مسخره ميكنن اونم جلوي شوهرتون  

اگر هم يه روز آشتي كرديد رفت و آمدتون رو محدود كنيد و اصرار نداشته باشيد خيلي همديگر رو ملاقات كنند

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.