2777
2789
عنوان

خانمها ميشه راه حل بدين؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 29 پست

چقدر سخته آدم بین باباش و شوهرش بمونه،من برام پیش اومده و خیلی هم اذیت کردم خودمو.فقط اومدم بگم سعی کن مثل من همش پر پر نزنی که روابطو درست کنی ،هر چی بیخیالتر باشی زودتر درست میشه

پدر شوهر شما باید متوجه رفتار بدش بشه از جوونی همین بوده یا پیر که شده اینطوریه؟ شوهر شما حق داره ...

خب پدرش وقتي بي ادبي كرده بعدش مادرش وخودش كلي دعواش كردن وازدل من دراوردن. ولي باباي من تازه طلبكارم شده!!! شوهرمم نيومد بگه بخاطر فلان موضوع من ناراحت شدم زد همه چيو تركوند!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرتون چند سالشونه به نظرم با مادرتون در ميون بزاريد  رفتار پدرتون خيلي اشتباست مادرتون متقا ...

پدرم ٥٣سالشه. ازمادرم جداشده. با زن خودشم متاسفانه همينجوريه. جلوي زنشم من كلي خجالت ميكشم. البته مامانم خيلي با شوهرم صحبت كرد گفت اون اخلاقش اينجوريه شما زندگي خودتونو نبايد تلخ كنين.ولي بازم ول كن نيست

چقدر سخته آدم بین باباش و شوهرش بمونه،من برام پیش اومده و خیلی هم اذیت کردم خودمو.فقط اومدم بگم سعی ...

واقعا؟ من خيلي ناراحتم كه بابام نمياد ديگه خونمون. هركس اخلاق بد داره ديگه. منم كلي تحمل ميكنم باباشو. يعني درست ميشه خودش؟ اخه ميترسم شوهرم پررو بشه اگه من بيخيال بشم

پدرم ٥٣سالشه. ازمادرم جداشده. با زن خودشم متاسفانه همينجوريه. جلوي زنشم من كلي خجالت ميكشم. البته ما ...

خداي من چقدر پيچيده شد

اونم توي وضعيت بارداري و نزديك تولد  

خدا پدرتون رو حفظ كنه عزيزم ولي من به همسرتون هم حق ميدم اينجوري كه اين ميونه موندي به نظرم بايد الان زندگي خودت و همسرت رو براي خودت نگه داري

متاسفانه بعضي پدر خانم ها و مادرخانم ها دافعه دارند به جاي جاذبه و متوجه نيستند چقدر به زندگي دخترشون آسيب ميزنند

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
واقعا؟ من خيلي ناراحتم كه بابام نمياد ديگه خونمون. هركس اخلاق بد داره ديگه. منم كلي تحمل ميكنم باباش ...

منظورم این نیست که انقدر بیخیال باشی که پررو بشه،میگم یعنی مثل من مدام نگی بابای من تورو خیلی دوست داره فلان وقت هوامونو داشت و...من که از این حرفا نتیجه عکس دیدم دوستم.اما خوب هر کس یه جوریه،شایدم واسه شوهر شما وضعیت فرق کنه،نظرم نظر شخصی بود زیاد کارشناسی نبود عزیزم.امیدوارم زود مشکل برطرف شه

واقعا؟ من خيلي ناراحتم كه بابام نمياد ديگه خونمون. هركس اخلاق بد داره ديگه. منم كلي تحمل ميكنم باباش ...

عزیزم نیتت خدایی باشه بگو برا خدا میکنم مطمین باش خودشم جواب نیک دلیت را میده چرا به بنده خدا چشم بدوزیم وقتی خالقمون هست وبیشتر از خودمون مارا دوست داره شما عشق بده به پدر همسرت اگر به دلت هست اگر خداییه اگر بخاطر پس گرفتن عشقت باشی یا بگی من اینکارو میکنم شوهرم خجالت زده بشه برا بابام فایده نداره ته ته دل یعنی حتی اگر بازخورد منفی دیدی بازم عشق بدی بخاطر خدا اونقت جوابشو خود خدا میده صبر کن همه چی بهتر از تصورت میره جلو

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
خداي من چقدر پيچيده شد اونم توي وضعيت بارداري و نزديك تولد     خدا پدرتون رو حفظ كنه عزي ...

قبلا شوهرم خيلي درك ميكرد كه اخلاق بابام يه جاهايي بده، رابطشون خيلي خوب بود.يدفعه لج كرده... 

قبلا شوهرم خيلي درك ميكرد كه اخلاق بابام يه جاهايي بده، رابطشون خيلي خوب بود.يدفعه لج كرده... 

لجش تموم ميشه

برات مهم نباشه الان بايد دغدغه هاي مهمتري داشته باشي

خب شايد رفتاراي پدرتون خيلي روي مخش بوده يهو فوران  كرده

به نظرم وانمود كن موضوع مهمي پيش نيومده بعد هم اين مدل تنش ها  توي  زندگي خيلي هاست

براي خودت بزرگش نكن

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
ممنونم چقدر خوب توضيح ميدي.... فكركنم بايد بيشتر رو خودم كار كنم.❤️

لطف داری دوست مجازی ام 

نمی دونم چرا به دلم افتاد شاید سایت فرهاد فروغمند به کارت بیاد

از خدا میخوام هر چه خواسته قلبت هست با حکمتش یکی بشه وحاجت روا باشی 

التماس دعا

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

تنها راهش اینه که شما هم به یه بهانه ای با پدر یا مادر ایشون قهر کنی تا شرایط مساوی بشه.بعد قرار بزارید که برای درست شدن اوضاع هردو برید از پدرو مادر هم معذرت خواهی کنید.عالی هم جواب میده.

دوما اصلا اصلا وقتی با پدرت بی ادبی کرده و باهاش حرف نمیزنه هرچند مقصر پدرت باشه با خانوادش مهربونتر نباش چون انگار بهش میگی خانواده تو خیلی بهتراز خانواده منن و اونم به کاراش ادامه میده.

با پدرتونم یه مدت سرسنگین باشید تا بفهمه خودشم مقصره.