2777
2789

تقریبا دوساله عقدیم و یه ماه دیگه مراسم ازدواج

نامزدم با خواهرام جورن باهم در حد معقول فقط اینکه همیشه حس میکردم یه حسی بین نامزدم و یکی از خواهرامه

نه اینکه بدبین باشم مثلاً خواهرم تا حرف نامزدم میاد یهو چشاش براقو همش دوست داره با نامزدم حرف بزنه

هروقت نامزدمو میبینه سرحال میشه از اون طرف نامزدم خواهرمو خیلی قبول داره یه کلمه جدیدی که از خواهرم می‌شنوه تاچندروز تو حرفاش هست و اینا

دیروز برگشت بهم گفتش شخصیت خواهرتو خیلی دوست دارم منو جذب خودش می‌کنه دوست دارم مثه خواهرت باشی و اینا و بالاخره حرف دلشو زد😔😔

خواهرمم همیشه از نامزدم تعریف می‌کنه و ازش دفاع می‌کنه

وقتی حرف میزنن کاملا دیدگاهشون نظراتشون همش شبیه همه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دیشب حرف نزدم باهاش و راجب این مسئله صحبت نکردیممنم خیلی حالم بدهشماباشین چه فکری میکنین؟

تلگرام کانال زندگی سالم سوده هروی دوره جذابیت درونی و دوره عزت نفس 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
چند سالشونهمگه شخصیت خواهرت چجوریهچقد شوهرت بیشعوره

خواهرم دوسال از نامزدم بزرگتره

میگه توهر مسأله ای فهمیده است ارتباط اجتماعیش خیلی خوبه خیلی خوب حرف میزنه حواسش به همچی هستو حتی اومد خواهرامو مقایسه کرد و گفت همین خواهرم از همه بهتره

خواهرم دوسال از نامزدم بزرگترهمیگه توهر مسأله ای فهمیده است ارتباط اجتماعیش خیلی خوبه خیلی خوب حرف م ...

بگو کسی از تو در مورد خواهرام نظر نخاست 😏

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

بگو زندگی‌ زناشویی فرق میکنه اگه با خواهررمم زیر ی سقف بودی دهنت آسفالت بود  حالا دوساعت با خواهرم نشستی فک نکن همیشه خوبه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳