2777
2789
عنوان

خواهرم بهم گفت دوست دارم مثه خواهرت باشی چون😔

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 19 پست
مواظب باش احتمالا یه حسی بینشون هست اما بروشون نیار،بروشون بیاری اگه حسی وجود نداشته باشه هم بوجود م ...

خب بنظرت چیکار کنم صاف صاف نشسته داره همین حرفو میزنه

یعنی میگی راجب این مسئله حرف نزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه که گفتم😔دنیا رو سرم خراب شد این تازه اولشه بااستفاده از ناخنم پوست شاهرگمو زخمی کردم...

وااییی نکن قشنگم به خودت اسیب نزن ممکنه اشتباه متوجه شده باشی 

تهش جدا میشی دیگه برو با یه مشاور مشورت کن خیلی بهتر کمکت میکنه تو که کار اشتباهی انجام ندادی

خب

ببین می‌تونم بگم باهاش دعوا راه بندازی یا اصن جدا شی ولی دارم فرض رو بر این میذارم که نمی‌تونی جدا بشی و هدفت ساختن همراه با سیاسته نه جدا شدن

۱. اول درون خودت جستجو کن ببین چیزایی که نانزدت ازشون تعریف کرده آیا در وجود تو برعکسه؟شاید نامزدت بدون نیت بد خواسته بهت بگه تو هم اینشکلی باشی ولی بلد نبوده و شمارو حساس کرده ، این رو شما باید متوجه بشی چون ما همسرت رو نمی‌شناسیم

۲. با یک لحن کاملاً آروم با کلمات مناسب و حتی لوس! و بدون عصبانیت به نامزدت بگو از اینحرفت احساس بدی گرفتم میشه منظورت رو واضح تر بهم بگی عزیزم تا ناخواسته قضاوتت نکنم

دقت کن بین جملاتت حرف بد و عصبانیت و بولد کردن خواهرت نباشه

صرفاً دلخوریت رو ابراز کن

۳. تا می‌تونی با بهانه‌های مختلف بگو فلانی(خواهرت) این اخلاقش خوبه ها ولیییی .....

ویژگی های منفی خواهرت رو تو چشم نامزدت بوووولد کن اونقدر که بره تو ناخودآگاهش و به هر بهانه ای این کار رو بکن