2777
2789
عنوان

غذاي مونده رنگ جنين رو تيره ميكنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 39 پست
ولی استارتر فکر کنم غذای تا شب مونده بحساب نیاد اون رو میگن مثلا غذای دیروز رو نخوری یا نذاری فریزر ...

منم داشتم به اين فك ميكردم اخه هر وعده وعده نميشه غذاي تازه پخت كه گاهي اضافه مياد ناهار واسه شام چي ميشه مگه ادم بخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه زن داداش دارم.همش تو فکره این چیزابود.اینو نمیخورد اونو نمیخورد.همش میگف این زشت میکنه اون خوشگل. ...

خواهرشوهر 😀😀

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆😆😆ولی خدایی راست گفتم.جدااز خاهرشوهربودنم خخخخ

خخخخ عزیزم

اتفاقا زشتا خوش شانس ترن

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بنده خدا يه وال پرسيده، جوابشم يا اره هست يا نه

نميدونم بعضيا چرا يجوري حرف ميزنن كه طرفو از پرسيدن سوال پشيمون كنن 😕

منظورم اوناييه كه اينجور مواقع ميگن يا خدا از كجا در اوردي اين سوالو ، يا به چيزايي فكر ميكني..

كاش ياد بگيريم به طرز فكر همديگه احترام بزاريم

پرسيدن عيب نيست، ندانستن عيب است 🤗