افسرده که میشه کلا خونه میمونه و سرکارو هیچ جا نمیره
اگه دکترنبردین حتمااا ببرینش پیش یه دکترخوب.الان اینجا هلنا گفت داییش خوب شده ممیتدنی دکخرشو ازش بپرسی اگه منکن بود بری پیش اون یااینجا تاپیک بزن دکتر خوب توشهرت معرفی کنن.اگه تحت درمان نباشه خطرناکه
موقعی که افسرده ست و سرکارنمیره دورشو پرکنین تنهاش نزارین هرکاری دارین کنارپدرت انجام بدین تاحالش بهترشه
یه صلوات از ته دل اگه خواستین برای ارامشش و حل مشکلاتش میخوام😔
اره حتی یه بار دید که دزد اومده یهو دیدیم داره میدوا دنبال کسی حتی تا وسط کوچمون رفتو همیجور بهش فحش ...
دقیقا مثل دایی من اونم کنارش یه چیزایی میدید یه بار برداشته بود همه یخچال رو ریخته بود بیرون شیشه مربا هارو در میاورد میگفت اینا شیطانن مینداختشون تو سطل اشغال میگفت شیطان رو انداختم کمر بندشو انداخته بود تو کمد درشم بسته بود میگفت نگران نباشین اونم شیطان بود زندونیش کردم😔وااای خیلی بد بود دلم کباب میشد بخاطر داییم وقتی تو اون حال بود خدارو شکر الان کاملا خوب شده
باید بره روان پزشک و دارو بخوره همیشه .از کسی اگه حرف شنوی داره اون باهاش صحبت کنه و متقاعدش کنه دکتر بره و درمان بشه الان خیلیا سرطان لاعلاج دارن این بیماری درمان داره ناراحت نباش .فیلم برادرم خسرو در مورد ادمای دو شخصیتیه .واسه خود بیمارم سخته که این جوریه .به امید خدا حالش بهتر میشه