2777
2789

ممنون میشم جواب بدین 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای😍😍😍

از الان یه ده پونزده روزی طول میکشه کامل دربیاد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مونده هنوز فکر کنم خیلی بی تابی میکنه؟

آره ولی نسبت به قبل این مرحله بهتره شکر خدا یه شب تا صبح گریه کرد ظهرش این در اومد الان دست میزنم تیزی به دستم میخوره 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
وای😍😍😍از الان یه ده پونزده روزی طول میکشه کامل دربیاد

ای خدا راست میگی؟ بازم درد میاد؟ یه ماه نابود شدم یه شب تا صبح اشک ریخت به اینجا رسید آروم گرفته یه کم 

قلب من مبارک مرواریدت باشه .پیازچه بده بکشه بهش زودتر بیاد بیرون

فدات بشم الهی اول فکر میکردم توهم میزنم ولی دیدم نه انگار تیزه بنظرت خیلی دیگه مونده 

تا یکماه دیگه کامل دراومده، خودتون آماده کنید که گازتون بگیره خخخخ

ایشالا به امید خدا حاظرم گازم بگیره ولی دیگه درد نکشه 

من دلم رو خوش کردم گفتم چند روز دیگه در اومده هییییی باید تا 1ماه بمونم