2777
2789
عنوان

سوال راحع به تنبلی تخمدان

87 بازدید | 4 پست

میشه پریود منظم داشت ولی تنبلی تخمدان هم داشت من پیش دوتا پزشک رفتم واسه جوشای صورتم تاریخ پریودامو پرسیدن گفتن لازم نیست برای تنبلی ازمایش بدی دومی قرص نورم اسکین تجویز کرد جوشام رفت. ولی میکم نکنه جوشای صورتم علائم تنبلی بوده باشه!؟

بانو تنبلی تخمدان اول خودش رو پنهان میکنه

یک سونوگرافی برو 

چون حتی ممکنه هورمونهات هم تنظیم باشه فقط سونوگرافی نشون میده 

خدایا من چشمام میبندم و تو زندگیم رو با رنگ‌های خودت نقاشی کن😍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من خودم پریودم تاریخش منظمه ولی تنبلی تخمدان دارم

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

تنبلی تخمدان 5 تا علامت داره، باتوجه به شدت بیماری ممکنه یک علائم یا همه رو داشته باشی 

پریودی نامنظم، اضافه وزن، موهای زائد، ریزش موی سر، جوش و آکنه.... ولی برای اطمینان برو دکتر غدد یا زنان آزمایش و سونو بنویسه