2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه بیاین

93 بازدید | 12 پست

خیلی دلم گرفته ،حالم خیلی بده با اینکه نزدیک عروسیم هست ولی خیلی دلم انگار سنگینه میشه برای آرامش دلم یه صلوات بفرستید یا هرچی دوست دارین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دست دخالت های خانواده شوهر و این اخلاقایی شوهرم داره دیگه خسته شدم نیاز دارم دور باشم از همگی

سخت نگیر عزیزم بیخیال از این خواهر. شوهر مادر شوهرای پررو همیشه هست 

مگه شوهرت پشتت نیست؟؟؟هواتو داره پیش اونا اصن‌نمیگه چرا دخالت میکنن؟

سخت نگیر عزیزم بیخیال از این خواهر. شوهر مادر شوهرای پررو همیشه هست مگه شوهرت پشتت نیست؟؟؟هواتو داره ...

نه متاسفانه چندماه قبل بهم یه قولی داده بود اما الان تا گفت به مادرش و خواهرش میخوام برا خانمم فلان چیز بخرن نزاشتن منصرف کردن 

اما بهم نگفت هیچی فقط گفت نه نیاز نیست بخرم برات و....

توی مواقعی نیاز به حمایت دارم حمایت نمیکنه هیچ بدتر تهدید هم میکنه ..

نه متاسفانه چندماه قبل بهم یه قولی داده بود اما الان تا گفت به مادرش و خواهرش میخوام برا خانمم فلان ...

وای چ بد شما چطور اشنا شدین 

ینی خودش هم حمایت نمیکنه ازت 

نکنه از پسرای مامانی هستش؟؟؟

باهاش‌حرف زدی راجب اخلاق هاش گفتی ک‌اذیت میکنه این رفتارش؟

وقتی‌باشما هس نیازی نیست از خونواده اش مشورت بگیره

وای چ بد شما چطور اشنا شدین ینی خودش هم حمایت نمیکنه ازت نکنه از پسرای مامانی هستش؟؟؟باهاش‌حرف زدی ...

آره بهش گفتم اما طاقت نقدی ازش بشه رو نداره سریع عصبانی میشه منم میگم ولش کن 

ما فامیل هستیم از لحاظ سنی  هر دومون دهه هشتاد هستیم 

آره بهش گفتم اما طاقت نقدی ازش بشه رو نداره سریع عصبانی میشه منم میگم ولش کن ما فامیل هستیم از لحاظ ...

یعنی از رفتارش بگی بهش برمیخوره 

نمیشه ی مشاوره برین بهتر راهنمایی تون‌ میکنه تو فامیل ما همچین کیسی بودن که دختره از رفتارای نامزدش با دخالت های خوانواده اش خسته شده بود هی بحث میکرد رفتن پیش مشاوره رفتار پسره تغییر کرده چندین ماه هس ک مراسم گرفتن الان هم باهم‌خوبن 

کاش میشد تو دوره نامزدی اخلاق هاشو میدونستی احتمالن خیلی مامانی هستش وگرنه نباید بزاره مامان خونواده اش دخالت‌کنن 

به بزرگتر خودت گفتی به مامانت بابایی اونارو درجریان گذاشتی؟

میخوای قبل عروسی ی مشاوره برو عزیزم کامل راهنمایی تون کنه 

کاش میشد تو دوره نامزدی اخلاق هاشو میدونستی احتمالن خیلی مامانی هستش وگرنه نباید بزاره مامان خونواده ...

آره درجریان هستن 

ممنون عزیزم که وقتتو برام گذاشتی خیلی ممنونم 

فکر خوبیه مشاوره حتمن میرم

آره درجریان هستن ممنون عزیزم که وقتتو برام گذاشتی خیلی ممنونم فکر خوبیه مشاوره حتمن میرم

خواهش میکنم عزیزم 

حتما برو اگه نامزدت نرفت بگو تلفنی وقت میگیری باهاتون حرف بزنه شاید تونست قانع اش کنه ک اجازه دخالت بقیه‌ رو نده مث اون‌یکی فامیل مون انشالله ک بتونه به خوشی به هم برسین خوشبخت شی عزیزم

نه متاسفانه چندماه قبل بهم یه قولی داده بود اما الان تا گفت به مادرش و خواهرش میخوام برا خانمم فلان ...

شوهر من این شکلیه ... هیچوقت عوض نشد راستش باید بپذیری احتمال اینکه تغیر نکنه و تو زندگیت همین باشه هست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤