2777
2789

سلام

من یه پسر ۹ماهه فوق العاده بغلی و نق نقو دارم هر روز هم از ۱۱تا ۱ که تایم کلیدی ناهار دست کردن هست برق و آب میره واقعا نمیدونم چیکار کنم دیروز شوهرم گرسنه و خسته اومد دید ناهار نیست چیزی نگفت از بیرون آوردیم خودم کمر درد شدید گرفتم بخاطر بغل کردن بچه امروز باز اومد دید خونه ترکیده غذا آماده نیست بازم یکم غر غر کرد بچه رو خوابوند خودشم گرسنه خوابید منم هرچی دلم پر بود سرش خالی کردم آخرم گفت غر نزن اصلا دیگه نمیخواد غذا درست کنی 

شوهرم ماهه بخدا حق هم داره ولی منم خستم آخه این چه وضعیه درست کردن دیروز بعد اومدن برق آب رفت 

تایپیکم بیشتر حالت درد و دل داشت لطفا نگید بچه رو کنترل کن یا بده دست باباش چون همه راه ها رو رفتیم فایده نداره دکترشم اعتراف کرد بد قلقه

کجایید

خدا همین جاست؛ نیازی به سفر نیست... 🥲خدا همان گنجشکی است که صبح برای تو می خواند ... 🌟خدا در دستان مردی است  که نابینایی را از خیابان رد می کند... 💫خدا در اتومببل پسری است که مادر پیرش را هر هفته برای درمان به بیمارستان می برد...💫🌟  خدا در جمله«عجب شانسی آوردم»است.... 🌟💫 خدا خیلی وقت است که آمده نزدیک من و تو.. (خدا همین حوالیست)...🥲🙃🌟🌟🌟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم آرامش خودتو حفظ کن 

میتونی از شب قبل اضافه بپزی یا یکم زودتر بپزی تا قبل قطع شدن آماده شه...اعصاب خودتو خورد نکن 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

اب و برق رو که واقعا حق داری ولی خوب چاره چیه هرجور شده برنامه ریزی کن که اختلاف خودت و شوهرت به بقیه مشکلات اضافه نشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

آب ذخیره کن عزیزم تو قابلمه و پارچ و دبه که آب داشته باشی برای پخت غذا

از فندک استفاده کن. بدون هود آشپزی کن ، تو قابلمه برنج دم کن بجای پلوپز .. چاره چیه..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

ای بابا ماهم هرمزگان چندروزی پشت سرهم برق میرفت ابم قطع شد دوباری دیگه فعلا خوبه گهگاهی میره باز 

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍

شما ناهار ات رو شب قبل درست کن یا شام زیاد بزار برای ناهار همسرت هم بمونه 

کلن بچه داری  خیلی سخته باید همه متد ها رو امتحان کنی تا سرعت بیفته کارات 

من خودم بچه  ام ۶ ماهشه 

روز های تعطیل خورشت درست میکنم زیاد فریز میکنم تو طول هفته یه برنج میذارم فقط 

عالی  هم هست 

هیچ فرقی  هم با غذای تازه نداره