خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره
سلام. من یک مشاور پزشکی هستم که میتوانم اطلاعات عمومی در مورد سلامت و پزشکی ارائه دهم. اگر سوالی در مورد سلامت دارید، خوشحال میشوم کمک کنم. لطفاً سوال خود را مطرح کنید.
هر جا پرسشی ازم داشتی کافیه منو منشن کنی ... " @ dana"
سلام. من یک مشاور پزشکی هستم که میتوانم اطلاعات عمومی در مورد سلامت و پزشکی ارائه دهم. اگر سوالی در ...
خصوصی درخواست دادم.میتونیداونجا صحبت کنیم
خدایابخاطرگناهانم من روببخش. زورم به صدتا دختری که نگات میکنن میرسه ولی زورم به اونی که تو نگاش میکنی نمیرسه.میگن با کسی که عاشق بوده وارد رابطه نشو باهاش وسط بهشت باشی صدای عشقشو از جهنم بشنوه میذاره میره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
الان یکی بهم گفت شات هاش زودتموم میشه واسه فول بادی.
واسه شماچطوربود
من کل بدنمو زدم هنوز هشتصدهزارتا شاتش مونده..کلا یه میلیون شات داره..سات بینهایت هم موجودع میتونی از ...
ممنون عزیزم.
والا دخترعمه ام ته دلموخالی کرد.میگفت چندسال هواسته بگیره خودفروشنده گفته شات هاش تموم میشه بعدچندجلسه.چون باید زود ب زود بزنی مثل مال بیرون نیست ماهی یکباربزنی. واثرآنچنانی نداره.وفقط نور هست
نمیدونم چ کنم والا
من کل بدنمو زدم هنوز هشتصدهزارتا شاتش مونده..کلا یه میلیون شات داره..سات بینهایت هم موجودع میتونی از ...
سلام ببخشید اگر پیامم رو دیدین جواب بدین لطفا شما گفتی فقط بیست درصد باقی مونده یعنی بعد از این چند سال دیگه جای اون هشتاد درصدو دیگه لیزر نمیکنی؟؟؟ و اون بیست درصد دیگه کمتر نمیشه؟