2777
2789

همه جا طعنه، طعنه... باور میکنید تو این یکی دوسال کلا 4،5 میلیون خرج کنکورم فقط شد اونم کتابهام که این اواخر خریدم من فقط کتاب‌های سال 99 رو میخوندم برای کنکورم میگن بهم هرچی میخوای برات می‌خریم که نکنه بخوان فردا بگن ما آنقدر خرجت کردیم من میتونم مطمئنم امسال از این افسردگی نجات پیدا میکنم... ولی من هیچی از اینا نخواستم نسبت به دخترای همسن و سالم  نه لباس میخرم نه از خونه میام بیرون لطفا ازم مشخصات نپرسید... دلم می‌خواست اینارو به یکی بگم وزنم شده نزدیک 120 افسردگی گرفتم تیک عصبی الان 10،15 روز گرفتم پلکم همش میپره شبا از استرس از خواب میپرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت خودمو درگیر کنکور کوفتی نکردم.

اطرافم هرکی درگیر شد فهمید ارزششو نداشت

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم کار حرف بقیه نداشته باش تا اینجا تحمل کردی بقیه راهتم خدا توکل کن مسیرت رو هموار کنه ایشالله که امسال قبول میشی و راحت میشی همینا فردا ک ب موفقیت رسیدی دورتو خالی نمیکنن حرفاشون هم اگر دلت رو شکوندن واگذار کن به خدا 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

خب هم فک میکنی ارزش داره هم شاکی هم میگی خانواده زورت کرده فازت چیه

خانواده برای کنکور با من کاری ندارن.... خودم نمیتونم تحمل کنم دوست دارم برم نمیدونم شما چند سالتونه و درک میکنید این چیزی که میگم رو یا نه.... 

خانواده برای کنکور با من کاری ندارن.... خودم نمیتونم تحمل کنم دوست دارم برم نمیدونم شما چند سالتونه ...

منم ۱۷ سالمه یازدهمم تو شرایط کنکورم ولی از من بشنو که افسرده بشی و بترسی با کله میخوری زمین 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
خانواده برای کنکور با من کاری ندارن.... خودم نمیتونم تحمل کنم دوست دارم برم نمیدونم شما چند سالتونه ...

منم دوست دارم رها کنم ولی امیدم به خداست انشالله امسال دوتامون چیزی که بخوایم رو قبول بشیم.

ناراحت نباش گلم این روزا هم میگذره❤️🌹