2777
2789
عنوان

موسسه علمی اموزشی بنیان اوج

612 بازدید | 18 پست

۱# شماره تایپک #۱

این تاپیک رو برای این ایجاد کردم که تجربه شخصی خودم رو درباره این موسسه آموزشی به بقیه منتقل کنم تا دیگران آگاهانه تر تصمیم گیری کنن.

هدف فقط به اشتراک گذاری تجربه ای هست که طی حدودا یکسال بدست اوردم و باعث از دست رفتن یکسال زمان بسیار مهم و ارزشمند فرزندم شد.

لطفاً بر مبنای صحبتهای من تصمیم گیری نکنید  و قبلش خودتون هم تحقیق کنید.

اطلاعات کلی: من فرزندم رو سال قبل اوایل خرداد کلاسهای آمادگی ازمون تیزهوشان ششم به هفتم این موسسه ثبت نام کردم. 

هزینه: ۲۱ میلیون بدون کتاب

هزینه کتاب: در ادامه در مورد این موضوع توضیح میدم. 

نتیجه ثبت نامی که انجام دادیم: پشیمان از انتخاب و دور ریختن پول و از دست دادن زمان در مهمترین مقطع تحصیلی فرزندم.

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

یه  نکته ای که برام خیلی جالبه این هست که اداره آموزش پرورش شماره اولیای دانش اموزان رو بدون اجازه همینطوری ابنور اون ور داره پخش میکنه سازمان نظام مهندسی هم همین کار رو داره انجام میده 

من برای امتحان نظام مهندسی ثبت نام کرده بودم شماره های متعدد مربوط به  موسسه های آموزشی متعدد  که هی پیام میدادن و زنگ میزدن کلافه م کرده بودن 

این اتفاق پارسال از اردیبهشت در مورد موسسات اموزشی مربوط به تیزهوشان پسرم هم برای اتفاق افتاده بود م

وقتی پیگیر شدم متوجه شدم ادارات دارن شماره های ما رو بدون اجازه به همراه اطلاعات هویتی مون اینور اون ور پخش میکنن

نمیدونم چطور میشه ازشون شکایت کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲# تایپیک شماره ۲# 

درباره موسسه بنیان اوج 

مدیر این موسسه  فردی هست که اینطوری معرفی ش کردن: مهندس آجرلو

اشنایی ما با این موسسه سال قبل اواخر اردیبهشت با تماسی که اونها با ما برقرار کردن شروع شد. (یادتون هست که گفتم اداره آموزش پرورش داره شماره های اولیا رو بهمراه اطلاعات هویتی بچه و والدینش در اختیار این موسسات میذاره من با یکی از همین موسسات تیرهوشانی که پیام انبوه در واتساپ ارسال کرده بود تماس گرفتم و خود اون فرد گفت که ما مجوز داریم و به خاطر همبن مجپز به دبتا بیس اطلاعات اموزش پرورش دسترسی داریم! 

اینکار همه جای دنیا جرمه!)

بدلیل تغییر موقعیت مکانی منزل پسر من کلاس پنجم رو در مدرسه دیگری شروع کرده بود و متاسفانه اصلا نتونسته بود بر مدرسه و معلمش که اونم سوژه متفاوتی دیگه ای هست،  ارتباط بگیره به شدت از مدرسه رفتن بیزار شده بود. 

پسر من ایکیوش بالاست عاشق درس خوندن بود ولی این مدرسه و معلم جدید کلا از درس خوندن بیزارش کردن.

من تصمیم داشتم بعد از اتمام سال تحصیلی به مشاور خوب پیدا کنم و پسرم رو ببرم پیشش که این وضعیت درست بشه

بازاریابهای بنیان اوج که با ما تماس گرفتن بقدری جذاب در مورد روششون حرف زدن که من واقعا حس فوقالعاده ای در مورد موسسه بنیان اوج پیدا کردم.

مواردی که گفتن اینه: 

۱: داشتن چند جلسه مشاوره خصوصی توسط روانشناسان موسسه با کودک و رفع مشکلات انگیزشی و بی علاقگی

۲: برگزاری کلاسهای ریاضیات پیشرفته و استعداد تحلیلی توسط اساتید بنام ایران نظیر مهندس باقری و ...

۳: برگزاری ماهانه مشاوره گروهی با کودکان توسط روانشناسان

۴: برگزاری کلاسهای تند خوانی قبل از شروع دوره توسط استاد علی رضا اریا

۵: برگزاری ازمونهای مرحله ای

۶: اختصاص دادن پشتیبانهایی برای دانش اموزان جهت پیگیری دروس و کنترل و بهبود وضعیت درسی و ...

۷: قرار بود حداکثر ۲۰ دانش اموز در هر کلاس حضوری، در کلاسها باشن

من و همسرم مشتاق ثبت نام شدیم نه بخاطر اینکه اصلا به فکر ثبت نام پسرمون در مدارس تیزهوشان بودیم نه، ما اصلا تمایلی به اینکار نداشتیم. ولی این قضیه مشاور برامون جالب بود فکر میکردیم خیلی به وضعیت تحصیلی و روحی پسرمون کمک میکنه. 

افسوس که حرفهای گفته شده به ما همش دروغ بود و یه کلاه گشادی بود که ما رو زیرش خفه کرد

حالا لازمه بهتون بگم که دقیقا چه اتفاقی برای ما بعد از ثبت نام افتاد.

در تاپیک بعدی که شماره ۳# هست این موضوع رو کامل براتون شرح میدم

۲# تایپیک شماره ۲# 

درباره موسسه بنیان اوج 

مدیر این موسسه فردی هست که اینطوری معرفی ش کردن: مهندس آجرلو

اشنایی ما با این موسسه سال قبل اواخر اردیبهشت با تماسی که اونها با ما برقرار کردن شروع شد. (یادتون هست که گفتم اداره آموزش پرورش داره شماره های اولیا رو بهمراه اطلاعات هویتی بچه و والدینش در اختیار این موسسات میذاره من با یکی از همین موسسات تیزهوشان که پیام انبوه در واتساپ ارسال کرده بود تماس گرفتم و خود اون فرد گفت که ما مجوز داریم و به خاطر همبن مجوز به دیتا بیس اطلاعات اموزش پرورش دسترسی داریم! حالا اداره اموزش پرورش کی از ما اجازه گرفته که همچین کاری بکنه معلوم نیست، کلا اطلاعات هویتی بچه رو که پخش میکنن امنیت بچه به خطر میفته، چرا باید اشخاص بدونن که فلان منطقه فلان جا فلان شخص با فلان شماره فرزندی مثلا ۱۱ یا ۱۲ ساله داره!!!

اینکار همه جای دنیا جرمه!)

بدلیل تغییر موقعیت مکانی منزل، پسر من کلاس پنجم رو در مدرسه دیگری شروع کرده بود و متاسفانه اصلا نتونسته بود با مدرسه و معلمش (اون خانم هم سوژه متفاوتی دیگه ای هستن،) ارتباط بگیره و به شدت از مدرسه رفتن بیزار شده بود. 

پسر من ایکیوش بالاست عاشق درس خوندن بود ولی این مدرسه و معلم جدید کلا از درس خوندن بیزارش کردن.

من تصمیم داشتم بعد از اتمام سال تحصیلی یه مشاور خوب پیدا کنم و پسرم رو ببرم پیشش که این وضعیت درست بشه با همین افکار پیدا کردن مشاور درگیر بودیم که بازاریابهای موسسه بنیان اوج با ما تماس گرفتن.

این خانمها که میدونید به شکلی حرفه حراف هستن ، بقدری جذاب در مورد کلاس های امادگی تیزهوشان حرف زدن که من واقعا حس فوق‌العاده‌ای ای در مورد موسسه بنیان اوج پیدا کردم.

مواردی که گفتن بصورت خلاصه و موردی اینه: 

۱: داشتن چند جلسه مشاوره خصوصی توسط روانشناسان موسسه با کودک و رفع مشکلات انگیزشی و بی علاقگی

۲: برگزاری کلاسهای ریاضیات پیشرفته و استعداد تحلیلی توسط اساتید بنام ایران نظیر مهندس باقری و ...

۳: برگزاری ماهانه مشاوره گروهی با کودکان توسط روانشناسان موسسه بنیان اوج

۴: برگزاری کلاسهای تند خوانی قبل از شروع دوره امادگی تیزهوشان توسط استاد علی رضا اریا.

۵: برگزاری آزمونهای مرحله ای

۶: اختصاص دادن پشتیبان‌های برای دانش اموزان جهت پیگیری دروس و کنترل و بهبود وضعیت درسی و ...

من و همسرم مشتاق ثبت نام شدیم نه بخاطر اینکه اصلا به فکر ثبت نام پسرمون در مدارس تیزهوشان بودیم نه، ما اصلا تمایلی به اینکار نداشتیم. ولی این قضیه مشاور برامون جالب بود فکر میکردیم خیلی به وضعیت تحصیلی و روحی پسرمون کمک میکنه و قبولی در تیزهوشان هم براش حس خوشایندی به ارمغان میاره.

افسوس که حرفهای گفته شده به ما پوچ و توخالی بود و یه کلاه گشادی بود که ما رو زیرش خفه کرد.

حالا لازمه بهتون بگم که دقیقا چه اتفاقی برای ما بعد از ثبت نام افتاد.

در تاپیک بعدی که شماره ۳# هست این موضوع رو کامل براتون شرح میدم

تایپیک شماره 3#
در مورد مورد اول که عرض کردم
هیچ مشاوره خصوصی  تا به امروز  که نقریبا یکسال از ثبت نام پسرم در این موسسه میگذره اتفاق نیفتاده  و در طول یکسال کلا دو بار مشاوره گروهی انلاین اتفاق افتاده
این مشاوره گروهی فاقد استاندارد لازم بوده  فرد مشاوره کننده فاقد تجربه و دانش بوده و عملا هیچ فاکتوری که در مشاورات روانشناسی دارای اهمیت هست در این به ظاهر جلسات مشاوره وجود نداشتن . یه ادم اومده فقط حرف بزنه -- بی سواد و ناکارامد
هر از گاهی مدیر موسسه ، اجرلو جلسه میذاره ، روش صحبت این ادم به شدت خسته کننده هست. مصالبش منسجم نیست از وسط یه موضع تکرای و بی محتوا شروع به صحبت میکنه اونو نیمه کاره رها میکنه و وارد وسط موضوع بی محتوا و بی هدف بعدی میشه ، دو ساعت هم بشینید پای صحبت این فرد محاله بتونید دو جمله از حرفاش بیرون بکشید و بگید حالا اینهمه حرافی کرد حداقل یه چیز مفید گفت. 

در مورد مورد دوم که عرض کردم : 

هیچ خبری از این اساتید نیست!!!!! تو وبینارهاشون چند تا ویدئو از این اساتید براتون میذارن ولی اساتید خودشون هیچکدوم اینا نیستن :

در این مورد یه گند حسابی دیگه اواسط زمستان سال قبل زدن که اینجا مطرحش میکنم :

برای درس استعداد تحلیل یه مدت استادشون سعید هادیان بود ، که گفت باید کتاب خودمو بخریدطرف اصلا نمیدونست تدریس یعنی چی ارتباط با کودک یعنی چی اصلا تکنیک یعنی چی ، هر بار چند تا سوال میدادن سر کلاس حل کنه و نمره میدادن دریغ از اموزش راه های حل مساله و اموزش تکنیکی !!!!! این رو هم  وسط ترم عوض کردن ما کتاب اون فرد رو به قیمت حدود 800 هزار تومن خریده بودیم و کتاب اینقدر بی کیفیت بود که 200 هزار تومن هم هزینه فنری کردن کتاب کردیم اصلا کتاب خودش مشکل محتوایی داشت سوالا درست نبودن جوابها مبهم بودن !
 این به کنار، استاد بعدی که اوردن بنام محمد رضا فاتحی نسب ، چون همه شون دارن دلالی کتابهاشون رو میکنن گفت برید سه تا کتاب منو بخرید ، اونم حدوده 1.500.000 هزینه کتاب شد و 600 هزار هزینه فنری کردن اینم درست مثل قبلی...
دریغ از اموزش یه تکنیک اموزش یه چیز جدید : طرف تو هر جلسه فقط شروع میکنه به تکرار طوطی وار کلمات کتابش و حل کردن مسائلی که اصلا جوابش تو خود کتاب هست !!!!! کتابها هم بنظرم در سطح متوسط هستن و همچنین محتواشون ابهام داره و جوابها گاهی بشدت مبهم هستن
 استاد ریاضی هم که خودش واقعا یه سوژه جداست . خانمی بنام خواجه نصیر که واقعا اعصاب فولادین میخواد تحمل ایشون در طول 3.30 ساعت کلاس دو جلسه ای پشت سر هم ، این ادم بی وقفه صحبت میکنه یعنی واقعا بی وقفه و توقف همه حرفهاش هم ربطی به درس نداره فکر کنید دارید در اشپزخانه ظرف میشورید تمام لحظه به لحظه اونکارو با زبان و صدا هم ابراز میکنید : (( بشقابو میشورم اسکاچ زدم اب زدم شستم بالابردم گذاشتم تو ابچکان حالا قاشق .. اب رو کم کنم - مایع بزنم و ....)
یسری هم یه سوالی رو نتونست تو کلاس حل کنه یه بچه حلش کرد اورد 

مورد سوم : ۳: برگزاری ماهانه مشاوره گروهی با کودکان توسط روانشناسان موسسه بنیان اوج

تا بحال که یکسال از ثبت نام من گذشته غیر از دو مورد مشاوره گروهی بی ثمر توسط فردی بی سواد و فاقد صلاحیت با محتوای بی محتوایی!!!! هیچ جلسه مشاوره ای صورت نگرفته !!!!!!!!

مورد چهارم که مهم تریین گزینه هست :
۴: برگزاری کلاسهای تند خوانی قبل از شروع دوره امادگی تیزهوشان توسط استاد علی رضا اریا.

امروز 22 اردیبهشته : بچه ها اواخر خرداد امتحان تیزهوشان دارن، یعنی باید تا الان این کلاسها شروع شده بود و تمریناتش تموم شده بود
ولی در حال حاضر هیچ کلاس تند خوانی برگزار نشده و فکر هم نمیکنم واقعا برگزار بشه 

مورد 5
۵: برگزاری آزمونهای مرحله ای

این مورد از اواخر پاییز تازه شروع شد و راستش ازمونهاشون بد نبود ولی در کل ازمون چیزی هست که با هزینه 10 درصدی چیزی که ما پرداخت کردیم هم میشد ازمون های بهتر استانداردتر و با کیفیت تر برگزار کرد 

اوایل یکی دوبار تشریح جوابهای ازمون کردن ولی فقط همون یکی دوبار و تمام.... دیگه تشریح مساله ای صورت نگرفت 

مورد بعدی :
۶: اختصاص دادن پشتیبان‌های برای دانش اموزان جهت پیگیری دروس و کنترل و بهبود وضعیت درسی و ..

این مورد همون یکی دو هفته اول اتفاق افتاد
بعد قطع شد
بعد با اعتراض اولیا مجددا شروع شد ولی پشتیبانها حقیقتا کارامد و کاربلد نبودن و نتیجه ای مثبتی نداشت و این فقط بخاطر مدیریت بی کفایت مجموعه ست 

مورد اخر :

در نظر داشته باشید که فضای موسسه به شدت خفه و کوچیکه 

در کلاسها حداقل 30 نفر و گاهش بیشتر هم دانش اموز بود 

یه نکته ای رو هم باید عرض کنم :
این موسسه در کل حسابی برای جیبای شما برنامه ریزی کرده، 

هر از گاهی میاد میگه پول بدید براتون اردوی مثلا یک هفته ای  درس خوندن میذاریم
یسریا هم شرکت کردن
ولی من شرکت نکردم و دوست ندارم بچه م چند روز دور از خونه در فضای اونجوری بمونه 

اواسط زمستان وقتی دیدن با کیفیت بی کیفتی که دارن بچه اغلب نتونستن در ازمونها نمره های درست حسابی بگیرن ، اجرلو یه جلسه گذاشت و حسابی منت گذاری و .... که براتون کلاس حل مساله رایگان گذاشتیم ، فردی که مدرس این دوره که قرار بود 5 یا 6 جلسه باشه ، به شدت بی تجربه ، اصلا بلد نبود تدریس کنه اصلا نمیشد فهمید چی میگه ، چی میخواد ، چیکار داره میکنه و .... ما از جلسه سوم به بعد دیگه شرکت نکردیم چون فقط وقت تلف کنی بود، طرف به شدت سریع حرف میزنه و کیفیت قدرت بیانش برای دانش اموز و حتی منه بزرگسال میتونم بگم بشدت پایین بود 

هنوز هم که هنوز دارن ازمونهای جامع برگزار میکنن و غیر از یکی دو نفر تو هر کلاس دانش اموزا نمره درست حسابی نمیگیرن 

توضیه من به شما اینه که دور این موسسات رو خط بکشید !! چند تا کتاب تهیه کنید  کتاب استاندارد که توضیح داشته باشه و نهایتش اون عدد گنده رو یه بخشیش رو هزینه ازمون های مرحله ای کنید بخش دیگه ش رو معلم خصوصی بگیرید بنظر من یه معلم خصوصی خوب میتونه کل بخش استعداد تحلیلی و سوالات سرعت دقت رو در نهایتش 7 یا 8 جلسه جمع کنه 

چون مطالب گسترده نیستن و فقط و فقط تکنیک لازم دارن
تکنیکی که در این موسسات محاله بتونید پیدا کنید !!!!