۲# تایپیک شماره ۲#
درباره موسسه بنیان اوج
مدیر این موسسه فردی هست که اینطوری معرفی ش کردن: مهندس آجرلو
اشنایی ما با این موسسه سال قبل اواخر اردیبهشت با تماسی که اونها با ما برقرار کردن شروع شد. (یادتون هست که گفتم اداره آموزش پرورش داره شماره های اولیا رو بهمراه اطلاعات هویتی بچه و والدینش در اختیار این موسسات میذاره من با یکی از همین موسسات تیزهوشان که پیام انبوه در واتساپ ارسال کرده بود تماس گرفتم و خود اون فرد گفت که ما مجوز داریم و به خاطر همبن مجوز به دیتا بیس اطلاعات اموزش پرورش دسترسی داریم! حالا اداره اموزش پرورش کی از ما اجازه گرفته که همچین کاری بکنه معلوم نیست، کلا اطلاعات هویتی بچه رو که پخش میکنن امنیت بچه به خطر میفته، چرا باید اشخاص بدونن که فلان منطقه فلان جا فلان شخص با فلان شماره فرزندی مثلا ۱۱ یا ۱۲ ساله داره!!!
اینکار همه جای دنیا جرمه!)
بدلیل تغییر موقعیت مکانی منزل، پسر من کلاس پنجم رو در مدرسه دیگری شروع کرده بود و متاسفانه اصلا نتونسته بود با مدرسه و معلمش (اون خانم هم سوژه متفاوتی دیگه ای هستن،) ارتباط بگیره و به شدت از مدرسه رفتن بیزار شده بود.
پسر من ایکیوش بالاست عاشق درس خوندن بود ولی این مدرسه و معلم جدید کلا از درس خوندن بیزارش کردن.
من تصمیم داشتم بعد از اتمام سال تحصیلی یه مشاور خوب پیدا کنم و پسرم رو ببرم پیشش که این وضعیت درست بشه با همین افکار پیدا کردن مشاور درگیر بودیم که بازاریابهای موسسه بنیان اوج با ما تماس گرفتن.
این خانمها که میدونید به شکلی حرفه حراف هستن ، بقدری جذاب در مورد کلاس های امادگی تیزهوشان حرف زدن که من واقعا حس فوقالعادهای ای در مورد موسسه بنیان اوج پیدا کردم.
مواردی که گفتن بصورت خلاصه و موردی اینه:
۱: داشتن چند جلسه مشاوره خصوصی توسط روانشناسان موسسه با کودک و رفع مشکلات انگیزشی و بی علاقگی
۲: برگزاری کلاسهای ریاضیات پیشرفته و استعداد تحلیلی توسط اساتید بنام ایران نظیر مهندس باقری و ...
۳: برگزاری ماهانه مشاوره گروهی با کودکان توسط روانشناسان موسسه بنیان اوج
۴: برگزاری کلاسهای تند خوانی قبل از شروع دوره امادگی تیزهوشان توسط استاد علی رضا اریا.
۵: برگزاری آزمونهای مرحله ای
۶: اختصاص دادن پشتیبانهای برای دانش اموزان جهت پیگیری دروس و کنترل و بهبود وضعیت درسی و ...
۷: قرار بود حداکثر ۲۰ دانش اموز در هر کلاس حضوری، در کلاسها باشن
من و همسرم مشتاق ثبت نام شدیم نه بخاطر اینکه اصلا به فکر ثبت نام پسرمون در مدارس تیزهوشان بودیم نه، ما اصلا تمایلی به اینکار نداشتیم. ولی این قضیه مشاور برامون جالب بود فکر میکردیم خیلی به وضعیت تحصیلی و روحی پسرمون کمک میکنه و قبولی در تیزهوشان هم براش حس خوشایندی به ارمغان میاره.
افسوس که حرفهای گفته شده به ما پوچ و توخالی بود و یه کلاه گشادی بود که ما رو زیرش خفه کرد.
حالا لازمه بهتون بگم که دقیقا چه اتفاقی برای ما بعد از ثبت نام افتاد.
در تاپیک بعدی که شماره ۳# هست این موضوع رو کامل براتون شرح میدم