2777
2789

برای امسال ازمون میده یا سال بعد؟

تاجایی که یادمه ششم به هفتم فقط هوش تحلیلی بود پس کتاب هوش کمپلکس اگر دوست داره بیشتر بخونه هوش فرازمینی ET. 

اگر شهر کوچیک هستید قبولی راحتتره به نسب شهر های بزرگ. 

الویت اولش رو تیزهوشان1 شهرتون بذارید تا جایی هم که میشه الویت هارو پر کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای امسال ازمون میده یا سال بعد؟تاجایی که یادمه ششم به هفتم فقط هوش تحلیلی بود پس کتاب هوش کمپلکس ا ...

مگه تیزهوشانم اولیوت بندی داره؟ بعد ازمونش با نمونه یکی هست یا فرق دارن؟

من دو دلم بچمون ثبت نام کنم یا نه!پسرم باهوشه ولی ریاضیش یه کم ضعیفه

اول بپرسین چه جور سوالاتی میاد شاید همش ریاضی نباشه تست هوشم هست تا جایی که شنیدم سرچ کنین تو اینترنت منابع ازمون رو بفهمین بعد تصمیم بگیرین

مگه تیزهوشانم اولیوت بندی داره؟ بعد ازمونش با نمونه یکی هست یا فرق دارن؟

هرسال همین روزا اطلاعیه میاد که توضیح داده فکر میکنم ادغام شده باشه. 

موقع ثبت نام ازمون براتون اولیت بندی گذاشته شده که 2 یا 3 تا مدرسه رو انتخاب کنید که اگر اولی نشد دومی و دومی نشد سومی اینطوری شانستون بیشتره. 

ولی پیشنهاد میکنم اولین الویت رو بهترین مدرسه بذارید که قبولیش سخته. اخرین الویت هم مدرسه برازید که تراز قبولیش کمه. (تو گوگل تراز قبولی مدارس هر شهر گذاشته شده) یعنی درحقیقت برای شانش اخر مدرسه ای با تراز پایین گذاشتید که قبولی راحتتره. 

اگر ازمونش امساله فرصت زیادی نداره کتاب هوش کمپلکس هفتم بگیرید و هرچه سریعتر حلش کنه.

اگر شرایطش رو دارید قلمچی ثبت نام کنید. 

سلام پایه ششم

برای سال ششم فقط هوش های ۶ گانه میاد

ولی نیازه ک پنجم و ششم معدل بچه ها همش خیلی خوب باشه

اگر علاقه داره حتما امسال اقدام کنید و تمام تلاش تون رو بکنید

ولی اگر ششم قبول نشه قبولی ورودی سال نهم خیلی سخت میشه پس حواسش باشه که سال ششم خیلی راحت قبول بشه

چون سال ششم فقط از هوش استعداد تحلیلی سوال میاد و ورودی اصلی هست ولی سال نهم هم هوش و استعداد تحلیلی هست هم درسی

هم دو سال معدلت باید بالا ۱۹ باشه هم هشتم و هم نهم هم چون ورودی اصلی نیست تکمیل ظرفیت میگیره

نیازه که تست زیاد بزنه و ازمون شبیه ساز بده تا بتونه مدیریت ازمون و اضطراب رو یاد بگیره

اگر دوست داشتید درخاست دوستی بدید بیشتر راهنمایی تون کنم 

یه مشاور تحصیلی با دغدغه هایی متفاوت....

نه فقط استعداد تحلیلی نیست دوتا دفترچه است یکی‌استعداد تحلیلی یکی دیگش سرعت دقت،من آزمون دادم پارسال واقعا اگر‌خونده باشی و‌تلاش کنی راحته!اگر اطراف شهر زندگی‌میکنید و درست بخونید که بی شک قبولید