2777
2789

خوبه بد نی 

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدنیس یابدکی نیس😂

بدکی نیست چرا؟ شیرازی هستی😂😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

خداروشکر راضیم فقط افسوس گذشته زندگیم رهام نمیکنه💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اولش خوبه 

خیلیم خوبه

احترام

توجه 

عشق

بعد مدتی جنگ شروع میشه یا بهتر بگم تفاوتها مخصوصا بعد اینکه زیر یه سقف رفتین

و بعدش پشیمونی

اما معمولا با اینکه پشیمون میشی توی رابطه میمونی 

چون دلبستگی به وابستگی تبدیل شده دیگه 

یه بچه هم که بیاد رابطه محکمتر میشه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ازدواج خوبه ولی اعصاب و روان قوی میخواد

من اگه بر میگشتم به قبل ازدواج مثل ادم میشستم درس مو میخوندم خودم مستقل میشد به حرف هر خریم گوش نمیدادم

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧