2777
2789

خانوما من دیروز رفتم معاینه لگن دکترم اول از ظاهر بدنم گفت لگن خوبی داری😐بعد گفتم من واژینیسم دارم و دخول ندارم تحمل درد ندارم گفت آروم انجام میدم در حد سی ثانیه دوتا انگشتش برد داخل اصلااا درد نداشت فقط حس سوزش کمی داشتم تموم گفت لگنت عالیه حالا من سوالم اینه واقعا انجام داد یا الکی گفت و دستش داخل نبرد؟😕چون منی که تحمل رابطه ندارم واسم دردش خیلی راحت بود معاینه های زایشگاه هم همینجوره؟

فقط گفت معاینه تحریکی انجام نمیدم واست ممکنه خاطره بدی از معاینه تو ذهنت بشینه

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم

ن دقیقا همینجوره .

البته واسه منم همینجور بود .ولی برا بعضیا درد داره

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه همینجور باشه خدایی انقدر ترسونده بودنم از معاینه که رنگم عین جنازه بود بعد دیدم نه دردی ندار ...

معاینه لگن درد نداره زمانی ک میری برا زایمان معاینه ات میکنن اون درد داره

چ میشود ک ادم بمرز سنگدلی میرسد !همان مرزی ک من دران سکونت دارم

برامن یه دانشجوی مامایی اومدباناخنای کاشتش😩😩😩خدالعنتش کنه منم بچه بودم لال شدم

آخه کسی که باید همچین کاری انجام بده چرا باید ناخن بکاره🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

برامن یه دانشجوی مامایی اومدباناخنای کاشتش😩😩😩خدالعنتش کنه منم بچه بودم لال شدم

من پیش دکترم رفتم واقعا عالی بود حالا تو زایشگاه که ماما میاد رو خدا بخیر کنه🥴

الان دوتا انگشت و ... رو یکی کردی؟ خب مشخصه انگشت دردش کمتره هم نازک تره هم تا ته نمیره که توببخشید ...

چه ربطی داره کسی که واژینیسم داره انگشت و چیز و نمی‌شناسه هرچی داخل واژن بره واکنش نشون میده

معاينه براي اين بود كه بدوني ميشه زايمان طبيعي كني يا نه ؟ 

توي هفته چند معاينه ميكنن ؟ منم انتخابم طبيعيه ميترسم لگنم تنگ باشه توي دور بريهام خيلي ها به خاطر تنگي لگن نتونستن طبيعي زايمان كنن سزارين شدن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40