2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6422 بازدید | 207 پست
همه چی به خودت بستگی داره و دوری و دوستی و احترامممکنه ی خواهر شوهر باشه ولی فتنه باشهممکنه ده تا ول ...

قبل ازدواج میشه فهمید؟ 

که چطوری ان

میترسم بعدش بفهمم که دیر شده باشه

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله،یه خواهر شوهر یه برادر شوهرخواستگار های پر جمعیت رو رد میکردم

دقیقا مث من ی خواهرشوهر ی برادرشوهر

البته اگ ۱۰ تا هم بودن بازم فرقی نداشت واسم چون ازشون دوریم رفت و آمدها خیلی کمه

....💕خدا💗میهن❣️رهبر💓....

قیافه که چهل درصده اخلاص شصت درصد خواهر شوهر اگه خوب باشند زیادش فایده داره بچه داری و کارهای خونه ب ...

سنشون از من بیشتره

فقط یکیش تقریبا همسنه

خواهر بزرگه همسن مامانمه😑

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

بله،یه خواهر شوهر یه برادر شوهرخواستگار های پر جمعیت رو رد میکردم

زن عاقل شما بودی  من باینکه همسرم واقعا ازنظر رفتار و برخورد عالی هستن اما برگردم ب گذشته هرگز انتخابش نمیکنم فقط بخاطر همین خانواده پرجمعیت پرحاشیه فقط باید تجربش کرده باشی تا بفهمی منظورمه 

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اره ست تاش خیلی بزرگهحتی یکی از خواهر زاده هاش همسن خودشهولی بچها گفتن این تک پسره با کلی دختر بزرگ ...

بیخیال باباا😂اتفاقا خیلییییی بیشتر درکت میکنه 

من شوهرم تک پسر نیست یه داداش داذه ولی با داداشش 15 سال اختلاف سنی داره اما یه ابجی داره یک سال ونیم اختلاف سنی شوهذ منن همسس با دخترا بوده دوستای بچگیش همههه دختر بودن یه دوست وسر نداشته😂😂هیچ اتفاقی نمیوففته ولی قشنگگگ دخترارو شناخته  

اسی جونم به حرف دلت گوش کن.. اگه پسره رو میخوای بله رو بگو.. از اول احترام همه رو نگه داری اونا هم در مقابل چنین رفتاری خواهند داشت.. و چون تک پسره ممکنه تو خانوده خیلی عزیز باشه و همه دوسش داشته باشن ولی تو باید از این بابت خوشحال باشی.. با خودش صحبت کن و هر چی تو دلته بهش بگو. امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

(نظر های منفی کاربران برات مهم نباشه اصلا)

خانواده کم جمعیت هم خوب نیست من خودم به خواهر سوهر دارم چند ساله ندیدمش اهل رفت و اند نیست . فقط مادر شوهرمو میبینم یالی یه بار خاله هاشو .اصلا افسرده شدیم از بس ادم ندیدیم  خانواده خودمم هر کسی تو کار و زتدگی خودشه یا راه دورن .گاهی اوقات میگم برم تو خیابون به چند تا خانم سلام کنم  خرف زدن با ادما یادم رفته یه نهمون میخواد بیاد اصلا همه جی یادم رفته چند تا پیمونه غذا بزارم چی بزارم همش استرس میگیرم ولی خواهرم تو خانواده رفت و اندی ازدواج کرده ماشالله هر سری هم دستپختش بهتر میشه هم زبل تر شده هم روحیه اش بهتره

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
۱۰ تا!!! چطوری بزرگ شدن واووو

من به این فکر کردم چطور زایمان کرده مامانش😑

با کلی خجالت و شرمندگی پرسیدم باباتون دوتا زن داره زد زیر خنده گفت نه همه مونو مامانم ب دنیا اورده😐

قبل ازدواج میشه فهمید؟ که چطوری انمیترسم بعدش بفهمم که دیر شده باشه

اول که باید ببینی متاهلن یا مجرد

متاهلا که سرشون به زندگیشونه

مجردا ممکنه دخالتی بکنن

ی چند جلسه ای رفت و امد کنید دستتون میاد اخلاقا

ولی از همین الان قید کن مشکلی داشتیم فقط بین خودمون باشه نهایت مشاوره

نه که بری پیش خونواده که اگه قرار باشه هر خواهر ی چیزی بگه اوقات تلخیه

ما ۵ تا خواهریم یه داداش ،دور زن داداشم میگردیم ،مهمونی هم  با این گرونی ها راستش زیاد نداریم ،احترام زن داداشم رو هممون داریم ،بچه هاش نور چشممونن ،داداشم احترامش رو داره،الحمدالله زندگیشون خوبه،ماها تو هیچی از زندگیشون نظر نمیدیم و دخالت نمیکنیم   ،مامانم حتی اگه زن داداشم تو جمع نباشه هم طرفدارشه،اونم به طبع با ما خوبه و دوسمون داره 

همه خونواده ها مثل هم نیستن ،زود رد نکن     

متولد چ سالی هست پسره ده تا خواهر برای دهه ۵۰ ۶۰هست

خودش متولد هشتاده

من به این فکر کردم چطور زایمان کرده مامانش😑با کلی خجالت و شرمندگی پرسیدم باباتون دوتا زن داره زد زی ...

خاله مانان منم ۸ تا دختر داشت سه تا پسر قدیما اینجوری بوده دیگه اینقدر کار خونه مبکردن و بنیه داشتن راحت زایمان میکردن  قدیما که روش جلوگیری نبوده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا