2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 207 پست
یه حرفی بگم قصدم درد دله فقط.زن داداشم تا پا گذاشت تو زندگی داداشم.بد مامان و خواهران گفت.سه ماهه ما ...

وای🥲چقد ناراجت شدم داریم از این عروسا تو فامیل🫠

خدا رحمت کنه مادرتونو🖤

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همشون متاهل باشه اشکالی نداره

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خیلی عجیبه تعدادشون خیلی زیاده

اره احتمال میدم سن پدر مادرش بالا باشه

حتما خواهر اولیش متولد شصت ایناس

اگه حساب کنیم دو سالی یه بچه اورده باشه تقریبا همین تعداد میشه:/

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

اگه همشون متاهل باشه اشکالی نداره

نه دو سه تا اخریا مجردن😑

یه حرفی بگم قصدم درد دله فقط.زن داداشم تا پا گذاشت تو زندگی داداشم.بد مامان و خواهران گفت.سه ماهه ما ...

بعد فوت مادرت داداشتون پشیمون نشد؟

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف

ده تا خواهرشوهر داشتن بهتر از یه دونه جاری داشتن هست 

جاری حتی یه دونه اش هم زیاده 

خواهر شوهر هر چی باشه زندگی داداشش بهم نمی‌ریزد بخصوص این زمانه که مردم روشن تر شدن 

در ضمن خاهرشوهرای شما بزرگترینش فک کنم حداقل بیست سال از شما بزرگتر باشه شایدم بیشتر ...اونا خودشون هزار تا دردسر دارن و احتمالا داماد و عروس دارن یاد شما نمیفتن 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
ده تا خواهر داشتن همیشه بد نیست گاهی میبینی اینقدر داداششونو دوست دارن عروسو رو چشم شون نگه میدارن ب ...

من ۶ تا خواهر شوهر دارم همه ی تلاششون اینه با لودر رد شن از روی عروس

یعنی ابتدائیاتم رعایت نمیکنن

چرا خبچیکار میکنن خانواده پر جمعیت مگه

شما حساب کن دربهترین حالت ۹تا ازدواج کن با ی بچه نیشن ۳۰نفر حداقل تو ی مهمونی ۳۰تا ادم با ۳۰تا طرز فکر اخلاق چحوری میخای هماهنگ شی حرف حدیث نشه کسی بهش برنخوره تازع اینا مال وقتی که ی ادم روان پریش تواون تعداد ادم نباشع یا ی حسود بد ذات من خودم خواهر داشته باشم میگم فقط نهایت ۲تا یا۳بچه بیشترازون زندگیت جهنمه من خودم خ ادم صبور با حوصله ای ک این حرفو بهت میزنم وگرنه یکم اگه مثل امروزی باشی تهش میرسی ب جدایی قطع رابطه 

میخای ی شام دعوت کنی میشه مصیبت برا بچت تولد میخای بگیری میشع جنگ ی جشن میخای بری میشه عزا     

خواهرانه بگم ادم راه صاف نمیزارع خودش بندازه تو سراشیبی دره

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی