2777
2789
عنوان

10 تا خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6421 بازدید | 207 پست
عزیزم من منظورم به تو نبود...یکی از کاربران گفت یعنی کسی اگه طرف خواهر زیاد داشته باشه شوهر نمیکنه ک ...

نه قربونت چه حرفیه اختیار داری

دقت نکردم

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

والا تجربه ی من با ۹تا خواهر شوهر اینجوریه که ب شدت دوسش دارن و واسه داداششون جون میدنبرادر شوهرم دا ...

شما رفتارتون چطوریه باشون

خیلی بهشون سر میزنین؟ 

یعنی میگم چیکار کردین که هر نه نفرشونو راضینگه داشتین

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما رفتارتون چطوریه باشونخیلی بهشون سر میزنین؟ یعنی میگم چیکار کردین که هر نه نفرشونو راضینگه داشتین

نه اصلا هی نمیرم بهشون سر برنم فقط سرم ب کار خودمه

اصلا حرف ببر و بیار نیستم همشون پیشم درد دل هم میکنن

بداونارو ب شوهرم نمیگم بدشوهرمم به اونا نمیگم 

😑😑😑دارم ب همین فکر میکنم

ولی گذشته از شوخی همه چی بستگی به فرهنگ خانواده ها داره 

ممکنه کیس بعدی ی خواهر داشته باشه ولی ی تنه کار ده نفرو انجام بده .

شما سوالاتی رو طراحی کنید و حسابی فرهنگ خانواده و مدل معاشرت و طرز تفکرشون رو  کنکاش کنید 

اخه میترسم اشنا شن ب درد ادامه دادن نخوریمبعد باید کات کنماونم وسط اینهمه درس چی خودمکلی وقت میخواد ...

عزیزم ازدواج دیگه همینه باید وقت بذاری باید بری بیای و اگه فهمیدی مشکل اساسی هست کات کنی حتی اگه دلبسته باشی 

نمیشه بر اساس حدس و گمان پیش رفت 

ولی خواهر خودم خواستگار دخترش رو رد کرد گفت پر جمعیت هستن این دختر عادت نداره نمیتونه این همه آدم رو رفت و آمد کنه 😂😂😂

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
میدونم خب منکه بعد این سوالا نمیخوام باش ازدواج کنم😅صرفا چیزایی رو پرسیدم بدونم ارزش اشنایی داره یا ...

با خانوادش  حتمااا چندین وچند بار رفت وآمد داشته باش بفهمی چطورین رفتارشون باور کن به ذات وفرهنگ اونا بستگی داره بدجنس باشن یا مهربان اگه اونا خوب باشن حتی اگه تواشتباهی کنی چشم روش میبندن ومیبخشن ولی اگه سلیطه باشن معصوم از گناه هم باشی بازم بد جلوت میدن 

برو تاپیکامو بخوندمیفهمی چی میگم

چه خوب😍من مشکلی با رفت و امد ندارم که😅خودم ادم برون گرا و اهل دورهمی ام اما میگم شاید چون یه دونه ...

یه حرفی بگم قصدم درد دله فقط.زن داداشم تا پا گذاشت تو زندگی داداشم.بد مامان و خواهران گفت.سه ماهه مامانم به رحمت خدا رفته.داداشی که می‌گفت بشنوم مادرم مرده منم مرده فرض کنید.اینقدر تو گوش داداشم خوند.دلش از همه سیاه کرد.خلاصه داداشم به جایی نرسید.با حقه زمین دو تا روستا از دست مامانم درآورد و شماره مامانم مسدود کرد.مامان نه تا دختر آورد تا صاحب پسر بشه.امید دلش بشه.فقط میخواست پسرش بیاد ببینتش.یک سال و چهار ماه مامان از اینکه تنها پسرش بهش سر نمیزنه.همش غصه و گریه.ده دی از خواب بیدار نشد

چه خوب😍من مشکلی با رفت و امد ندارم که😅خودم ادم برون گرا و اهل دورهمی ام اما میگم شاید چون یه دونه ...

یه حرفی بگم قصدم درد دله فقط.زن داداشم تا پا گذاشت تو زندگی داداشم.بد مامان و خواهران گفت.سه ماهه مامانم به رحمت خدا رفته.داداشی که می‌گفت بشنوم مادرم مرده منم مرده فرض کنید.اینقدر تو گوش داداشم خوند.دلش از همه سیاه کرد.خلاصه داداشم به جایی نرسید.با حقه زمین دو تا روستا از دست مامانم درآورد و شماره مامانم مسدود کرد.مامان نه تا دختر آورد تا صاحب پسر بشه.امید دلش بشه.فقط میخواست پسرش بیاد ببینتش.یک سال و چهار ماه مامان از اینکه تنها پسرش بهش سر نمیزنه.همش غصه و گریه.ده دی از خواب بیدار نشد