2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این حرف استادم چیه

193 بازدید | 12 پست

بچه ها امروز دانشگاه بودم رفتم پیش یه استادم که به نظرم شخصیت علمی اخلاقی و ...اش خوبه

در مورد تاریخ امتحان و ارائه و ..‌ خواستم باهاش هماهنگی داشته‌باشم 

گپ‌و گفت‌مون خیلی طولانی شد از موضوعات مختلف ... همه اش مفید و خوب بود

آخرش گفتم ببخشید وقت ارزشمندتون رو خیلی گرفتم

گفت نه "یه لذت دو طرفه" بود

هر چند خلاف انتظارم بود، هیچ ری اکشنی نشون ندادم و به صورت معمول تشکر کردم و خداحافظی

راستش به نظرم ظاهر جمله اش یه جوری بود ممکنه خودش در اون لحطه توجهی به این موضوع نداشته‌باشه؟ نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورش این بوده ک جفتمونم از حرفامون راضی بودیم و چسبید گفت و گو ‌.... واااااااااااه چ چیزایی میگید

آره می دؤنم این‌و می خواست بگه

ولی آخه این واژه‌ها انگار ناخوداگاه یه بار معنایی دیگه رو هم یاداوری می کنه

می پرسم ممکنه حواسش به اون موضوع نبوده؟

توهم میگفتی آره واقعا لذت داشت😐🤣

استاد لعنتی 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
آره می دؤنم این‌و می خواست بگهولی آخه این واژه‌ها انگار ناخوداگاه یه بار معنایی دیگه رو هم یاداوری م ...

بنظرم نه اگه فکرش بود خب میتونست مسیرو بحثو بکشونه و صمیمی تر حرف بزنه . اگه بعدها تو گفت و گوتون نکشونه . همونجوری رسمی باش باهاش . 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .