2777
2789
عنوان

اموزش زبان رایگان

91 بازدید | 13 پست

خانوما من کانال اموزش زبان انگلیسی دارم برای مقطع متوسطه اول(هفتم-هشتم-نهم)

توش هم کتاب رو تدریس میکنم هم نمونه سوال حل میکنم و بچه هارو برای امتحانات نهایی ترم اماده میکنم. همهشم رایگان.. از اموزش دادن عشق میکنم. اگر برید تو کانال نگاه کنید متوجه میشید تبلیغ نمیکنم. 

لینکش رو میزارم برای بچه هاتون عضو بشید اگر هم بچه فامیل دارید لطف میشه بکنید بهش بدید مامانای خوشگل؟؟🙃🩵🩵🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دختر خالم هفتمه و زبان اصلا بلد نیس میگ سخته نمی‌خونه شما آموزش دادید کسی ک هیچی بلد نیس یاد ب ...

بله عزیزم من حضوری اموزشگاه یاد میدم. فامیلاهم تو هونه یاد میدم

سلام خوب هستید وقتتون بخیر 

من الان 1۸ سالم هست خیلی دوس دارم زبان یاد بگیرم اما بخاطر اینکه کلاس های دیگه هم دارم نمیشه حضوری برم میشه با هزینه از ابتدا بهم آموزش مجازی بدید ؟ هرچقدر هم هزینه اش باشه میدم و کتاب هم بگید میخرم 

عزیزم دختر خالم هفتمه و زبان اصلا بلد نیس میگ سخته نمی‌خونه شما آموزش دادید کسی ک هیچی بلد نیس یاد ب ...

دختر خاله خودمم الان هفتمه. بعد ایشون از مرداد ماه یعنی ۲ ماه قبل شروع مدرسه خالم فرستادش پیشم. باهاش کار کردم الان انقدر مامانش خوشحاله ب بقیه میگه نکه فامیل باشه تعریف کنمااا..  وقتی فرستادمش پیش مائده خیلی عالی زبانش دخترم  

سلام خوب هستید وقتتون بخیر من الان 1۸ سالم هست خیلی دوس دارم زبان یاد بگیرم اما بخاطر اینکه کلاس های ...

سلام بله چرا که نه.. چند روز دیش تو دانشگاه یکی از دانشجو ها گفتند زبانشون صفره میخوان با خواهرشون کلاس بیان. اگر دوست داشتند میشه کلاس مجازی گروهی بیاید. ایذی خودم در اینا @nazari_number1

سلام بله چرا که نه.. چند روز دیش تو دانشگاه یکی از دانشجو ها گفتند زبانشون صفره میخوان با خواهرشون ک ...

اما یه سوال منم تو گروه اون هفتم یا هشتمی ها آموزش میدید ؟ میشه خصوصی تدریس کنید باهام