2777
2789
عنوان

چ جوری میتونم ثابت کنم آخه

387 بازدید | 40 پست

من هفته پیش به شوهرم مشکوک شدم خودش گفت میخواد بره چرخ کارگر درست کنه و ۲ساعتی دیرتر اومد بعد اینکه اومد من حس بدی داشتم احساس کردم بهم دروغ گفته و پیش کسی بوده  ولی قسم و آیه که اونجوری که فک می‌کنی نیست موند یکی دو روز بعدش دیدم سابقه گوگل سرچ کرده متن صیغه موقت حکم صیغه موقت و اینا بهش گفتم چرا دروغ قسم خوردی  بقران تو قسم دروغ خوردی کلی هم ناراحت شد که تو داری تهمت میزنی اینا چقدر باهم حرف زدیم و اینا یکم حالم بهتر شده ولی خب مثل خوره تو جونمه چ جوری بفهمم کسی رو صیغه کرده یا نه

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر بفهمی چی میشه؟ بچه داری؟ شرایطش داری جدا زندگی کنی؟ یا فقط میخوای خودت بیچاره کنی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
وای😐

چرا باید دقیقا همون روز که من شک کردم بهش همچین چیزی رو سرچ کرده باشه آخه دیونه شدم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
تا مطمین نبودین چرا ب روش اوردین. اینجوری اگرم صیغه کرده باشه بیشتر مواظبه که شما شک نکنی

اره دیگه خیلی اشتباه کردم خیلی حالم بد شد فهمید گیر داد چی شده گفتم

اگر بفهمی چی میشه؟ بچه داری؟ شرایطش داری جدا زندگی کنی؟ یا فقط میخوای خودت بیچاره کنی

نه شرایط ندارم دوتا بچه دارم

چرا باید دقیقا همون روز که من شک کردم بهش همچین چیزی رو سرچ کرده باشه آخه دیونه شدم

عزیزززم😕باهاش حرف بزن فضارو احساسی کن تا خودش بگه...

مشاوره برید وبرای زندگیت بجنگ

گاهی وقتا آدم لحظه ای یچیزو میخواد بعدا پشیمون میشه شاید شوهر توعم همینه وقطعا زندگیشو دوست داره

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

عزیزززم😕باهاش حرف بزن فضارو احساسی کن تا خودش بگه...مشاوره برید وبرای زندگیت بجنگگاهی وقتا آدم لحظه ...

اصلا جوری نیست که بتونی بهش شک کنی و اونروز خیلی عجیب بهش شک کردم چون از حالتش فهمیدم

نه شرایط ندارم دوتا بچه دارم

فکر کن چیزی ندیدی، وجدانن نمیشه تهمت هم زد، بترسونش بگو اگر بفهمم خطایی کردی یه بلایی سر خودم میارم که یه عمر بسوزی ، بذار بترسه 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
عزیزززم😕باهاش حرف بزن فضارو احساسی کن تا خودش بگه...مشاوره برید وبرای زندگیت بجنگگاهی وقتا آدم لحظه ...

خیلی اصرارش کردم گفتم اگه اینکارو کردی مرد و مردونه بهم بگو از اینکه بدونم بهم دروغ بگی ناراحت میشم ولی اصلا 

خیلی اصرارش کردم گفتم اگه اینکارو کردی مرد و مردونه بهم بگو از اینکه بدونم بهم دروغ بگی ناراحت میشم ...

واااای

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

فکر کن چیزی ندیدی، وجدانن نمیشه تهمت هم زد، بترسونش بگو اگر بفهمم خطایی کردی یه بلایی سر خودم میارم ...

خیلی بهش گفتم خیلی حرف زدیم داشتم دیونه میشدم ولی خب فکرش منو ول نمیکنه یهو یادم می‌یافته حالم بد میشه