2777
2789
عنوان

چ جوری میتونم ثابت کنم آخه

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 40 پست
ولی من کلا دارم به این نتیجه میرسم بخوان کاری کنن میکنن ما فقط خودمونو زجر میدیم وبیشتر روشون باز می ...

من خیلی بهش گفتم من که خبر ندارم تو راست میگی یا دروغ ولی همین قسم امام حسین و خوردی من حرفت و قبول میکنم و تو رو به خدا میسپارم اگه بخوای بهم دروغ بگی یا کاری کنی

می‌دونی من میگم نکنه بیخیالش بشم بدتر بشه با اینکه به خودشم گفتم من خبر ندارم تو صبح میری شب میای اگه بخوای کاری کنی می‌کنی من حتی روحم خبر دار نشه ولی خودت وجدان داشته باش از طرفی مریضی و اینا هم زیاد شده میگم نکنه بره ایدز و hav و اینا بیاره مریض بشم خدای نکرده 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
من خیلی بهش گفتم من که خبر ندارم تو راست میگی یا دروغ ولی همین قسم امام حسین و خوردی من حرفت و قبول ...

حق داری انشاالله خدا به ماصبر وبه مرداهم عقل بده وخداریشه هر خیانت کار وباعث خیانت چه مرد وچه زنو بسوزونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بجای اینکه بخوای خطای اون رو ثابت کنی ، خودت رو به خودت و اون ثابت کن بهش بفهمون که چه خطا کرده باشه ...

اره درست میگی ولی من بخوام اینجوری کنم انقدر گیر میده که چی شده چرا حرف نمیزنی و اینا باید بهش توضیح بدم 

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
اره همین فکر هارو دارم از شنبه می‌خوام برم باشگاه گفتم پول بده موهامو کراتین کنم ... ولی زنگ میزنه ی ...

خب نگو 

خیلی کوتاه و در حد ادب یه جوابی بهش بده و بعدش بگو کار دارم باید برم 

همیشه این تو باش که مکالمه رو تموم میکنی و میگی کاری نداری؟ خداحافظ

حق داری انشاالله خدا به ماصبر وبه مرداهم عقل بده وخداریشه هر خیانت کار وباعث خیانت چه مرد وچه زنو بس ...

اره واقعا ولی خب وقتی صیغه هست یه قبلتو میخونن و حلال میکنن بنظرت بازم خیانت ؟

خب نگو خیلی کوتاه و در حد ادب یه جوابی بهش بده و بعدش بگو کار دارم باید برم همیشه این تو باش که مکال ...

حالا من برعکس میگم بذار بیشتر به خودم برسم بذار فلان کار و کنم و فلان غذا رو بذارم تا این به زندگی گرم تر بشه نره بیرون دنبال کسی 

حالا من برعکس میگم بذار بیشتر به خودم برسم بذار فلان کار و کنم و فلان غذا رو بذارم تا این به زندگی گ ...

تو در واقع با این کارها داری بهش پاداش میدی و تشویقش میکنی که بازم به این رفتار ادامه بده 

بازم هرطور خودت صلاح میدونی 

اما من به عینه در زندگی دیده م که بهترین دفاع ،حمله ست 

اره درست میگی ولی من بخوام اینجوری کنم انقدر گیر میده که چی شده چرا حرف نمیزنی و اینا باید بهش توضیح ...

خب عادتش بده که از این به بعد اوضاع اینطوریه 

همونطور که اون به خودش حق داد این آتش رو به وجود تو بزنه که مدام ذهنت درگیر باشه

اره واقعا ولی خب وقتی صیغه هست یه قبلتو میخونن و حلال میکنن بنظرت بازم خیانت ؟

خیانت طیف وسیعی داره 

اوجش اون خیانت خاص هست که نهایت ماجراست

اما در واقع هر کاری که یکی از طرفین در غیاب اون یکی انجام بده ، در حالیکه اگر طرفش حضور داشت اون کار رو نمی‌کرد ، خیانت محسوب میشه 

خب عادتش بده که از این به بعد اوضاع اینطوریه همونطور که اون به خودش حق داد این آتش رو به وجود تو بزن ...

من مشکلم اینه مطمن نیستم اینهه فکر میکنم اینهمه خودمو عذاب میدم برای اینکه مطمن نیستم وسطش میگم نکنه من دارم اشتباه میکنم شاید راست گفته آخه قسم محکم خورد وگرنه اگه بدونم این کارو کرده دمار از روزگارش درمیارم

من مشکلم اینه مطمن نیستم اینهه فکر میکنم اینهمه خودمو عذاب میدم برای اینکه مطمن نیستم وسطش میگم نکنه ...

خب دقیقا همبن رو حالیش کن

که اگه شک کردنت نتیجه ش این هست و انقدر  تاوان داره ، وای به روزی که مطمئن بشی خطا کرده